Survivor έκτακτο: Ραγδαία εξέλιξη με τον μέλλον του Φάνη Μπολέτση στο παιχνίδι!

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor έκτακτο: Ραγδαία εξέλιξη με τον μέλλον του Φάνη Μπολέτση στο παιχνίδι!

Η 10η εβδομάδα που το Survivor βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση της Μαριλίνας Βακονδίου (δείτε εδώ πόσα λεφτά πήρε) και η 11η σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες θα ξεκινήσει με μια επιστροφή!

Ο Φάνης Μπολέτσης απουσιάζει από τους στίβους του Survivor εδώ και 4 εβδομάδες

Ένας τραυματισμός πριν από 4 εβδομάδες, λοιπόν, όταν ήταν ακόμα στην πλευρά των Μπλε, κράτησε τον Φάνη Μπολέτση εκτός στίβους μάχης και ουσιαστικά από τότε που έγιναν οι αλλαγές στις ομάδες ο επιχειρηματίας δεν έχει δώσει την παραμικρή βοήθεια στους Κόκκινους αφού δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει αυτό το θέμα υγείας και να αγωνιστεί.

«Είμαι πολύ κοντά στην επιστροφή μου», δήλωσε στις κάμερες πριν από λίγες ώρες και το επιβεβαιώνουμε εμείς αυτό, ναι θα επιστρέψει! Σύμφωνα με πληροφορίες όπως όλα δείχνουν ο Φάνης την Κυριακή 17/3 στο πρώτο επεισόδιο της 11ης εβδομάδας, θα κάνει την επιστροφή του για να δείξει στη νέα του ομάδα τι αξίζει!

Βέβαια, σύμφωνα επίσης με όσα διαδίδονται στο διαδίκτυο την Κυριακή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, μετά τις απανωτές ήττες των Μπλε, να δούμε πάλι τις ομάδες να αλλάζουν, σε πιο μικρό βαθμό βέβαια αυτή την φορά. Πιο συγκεκριμένα γράφεται έντονα πως τρία άτομα, μέσα σε αυτά και η Δώρα Νικολή, θα ανασυνταχτούν, ούτως ώστε να αλλάξουν λίγοι οι δυναμικές γιατί οι Κόκκινοι αυτή την στιγμή, σε σύγκριση με τους Μπλε, είναι πολύ πιο ψηλά αγωνιστικά...