Survivor: Όταν μάθει πόσα πήρε θα σταματήσει να κλαίει - Αυτά τα λεφτά πήρε η Μαριλίνα Βακονδίου μετά την αποχώρησή της

Not bad

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor: Όταν μάθει πόσα πήρε θα σταματήσει να κλαίει - Αυτά τα λεφτά πήρε η Μαριλίνα Βακονδίου μετά την αποχώρησή της

Η 10η εβδομάδα του Survivor ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 14/3 με την αποχώρηση της Μαριλίνας Βακονδίου από την μπλε ομάδα. Η glute makeover specialist ήταν φέτος από την πρώτη μέρα στο παιχνίδι, δεν άλλαξε ομάδα, αλλά παρ' όλα αυτά άλλαξε παρέας ανά διαστήματα στην ομάδα της ενώ άρχισε να απασχολεί πάρα πολύ μετά την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή στο παιχνίδι, αφού ήρθαν σε ρήξη ουκ ολίγες φορές.

Δυστυχώς, για εκείνη, ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης δεν κατάφερε να βρει τον στόχο ώστε να κερδίσει την φίλη της Άιρα, που με την αλλαγή των ομάδων πέρασε στους Κόκκινους, με αποτέλεσμα την αποχώρησή της, μια αποχώρηση με πολλά δάκρια τόσο από κάποιους μπλε, όσο κι από κάποιους κόκκινους.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Τζέιμς δεν στεναχωρήθηκε καθόλου για την συγκεκριμένη απώλεια στην ομάδα του κι αυτό φάνηκε με την ατάκα του κατά την αποχώρησή της αλλά και από το γεγονός πως όταν όλοι φώναζαν το όνομά της ενώ εκείνη είχε πάρει τον δρόμο της εξόδου, εκείνος καθόταν μακριά τους, στον πάγκο κι απλά κοιτούσε. (δείτε τα όλα αυτά στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω).

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Σκάνδαλο με τον Τζέιμς Καφετζή - Τι βρήκε η παραγωγή στο σακίδιό του

Πόσα λεφτά πήρε από το Survivor

Η συμφωνία της Μαριλίνας με την παραγωγή του Survivor ως μαχήτρια ήταν πολύ συγκεκριμένη: 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Τα μαθηματικά είναι απλά. Η Μαριλίνα είναι πια πλουσιότερη κατά 10.000 ευρώ!

Σε καλή μεριά!

Υπενθυμίζουμε πως μέχρι στιγμής η πιο καλοπληρωμένη από αυτούς που έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι, είναι η Μαρία Αντωνά που έλαβε το ποσό των 45.000 ευρώ! (δείτε εδώ την συνέντευξη που έδωσε μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι)