Fame Story highlights 9/11: Ο άγριος καβγάς της Αριστέας με τα δίδυμα και η εισβολή της Χριστίνας Μαραγκόζη

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες στο talent show

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Fame Story highlights 9/11: Ο άγριος καβγάς της Αριστέας με τα δίδυμα και η εισβολή της Χριστίνας Μαραγκόζη

Ακόμη ένα επεισόδιο του γνωστού talent show "Fame Story", είδαμε χθες το βράδυ, της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου, το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του STAR, και έκλεισε την εβδομάδα, μέχρι το σημερινό 7ο live, στο οποίο αναμένουμε να παρακολουθήσουμε ποιος παίκτης θα αφήσει πίσω του τη Μουσική Ακαδημία.

Αναλυτικά τα highlights του Fame Story, Πέμπτης 9 Νοεμβρίου

Ο άγριος καβγάς της Αριστέας με τα δίδυμα

H Αριστέα βρέθηκε σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση αυτή την εβδομάδα μετά από την αποχώρηση του Στράτου, αλλά και με τον έντονο καβγά που είχε με παίκτες (δείτε εδώ τι έγινε στα προηγούμενα επεισόδια με την παίκτρια). Η χθεσινή μέρα για εκείνη δεν αποτέλεσε εξαίρεση αυτής της ήδη έντονης ψυχολογικής κατάστασης, αφού ήρθε σε ρήξη με τους δίδυμους, Ντάνι και Βίκτωρ.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η παίκτρια πήγε να πετάξει στα σκουπίδια ένα ποτήρι, ενώ η σακούλα στον κάδο είναι γεμάτη. Ο ένας την προσφώνησε "τούβλο" και της είπε "θα σε ξεχέ@@", ενώ παραάλληλα της φώναζε. Εκείνη έλεγε, ότι δεν αντέχει άλλο να της φωνάζουν και να της μιλάνε άσχημα οι υπόλοιποι παίκτες.

Η "εισβολή" της Χριστίνας Μαραγκόζη στη Μουσική Ακαδημία

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μπήκε στο σπίτι της Ακαδημίας, με σκοπό να βοηθήσει την Άννα, για το σημερινό live, όπου θα ερμηνεύσει ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια της, που της είχε γράψει ο Αντώνης Βαρδής το "Κλείστε τις πόρτες".

«Ήμουν 10 χρόνια παντρεμένη και τραγουδούσα με τον Αντώνη Βαρδή», είπε μεταξύ άλλων η ερμηνεύτρια με πολύ τρυφερό τρόπο για τον σύζυγό της. «Ήταν από τα πρώτα μου τραγούδια και ήμουν εκστασιασμένη μέσα στο στούντιο», εξομολογήθηκε. «Ήταν έμφυτο ταλέντο του Αντώνη να γράφει τραγούδια, κοιμόμουν στα γόνατά του και εκείνος έγραφε. Μπορεί να έγραφε και δέκα τραγούδια σε ένα βράδυ», εξιστόρησε στους παίκτες.