Fame Story Highlights (3/11): Η μπηχτή του Νίκου Κοκλώνη στον Light, η αποστομωτική δήλωση του τράπερ & η αποχώρηση

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Fame Story Highlights (3/11): Η μπηχτή του Νίκου Κοκλώνη στον Light, η αποστομωτική δήλωση του τράπερ & η αποχώρηση

Το βράδυ της Παρασκευής 3/11 στο κανάλι του STAR είχε πάρτι! Ο Νίκος Κοκλώνης, οι τέσσερις κριτές και οι διαγωνιζόμενοι της ακαδημίας του Fame Story το διασκέδασαν μέχρι αργά, διασκεδάζοντας παράλληλα το τηλεοπτικό κοινό. Οι παίκτες τραγούδησαν και χόρεψαν, κρίθηκαν και στο τέλος είδαν έναν από τους συμπαίκτες τους να αποχωρεί. Ας τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα...

Όλα όσα συνέβησαν χθες (3/11) στο Fame Story

Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία του κοινού και η μπηχτή του Νίκου Κοκλώνη στον Light

To 6ο live του Fame Story, ξεκίνησε όπως και κάθε φορά με την ψηφοφορία του κοινού ενώ οι παίκτες τραγούδησαν όλοι μαζί το Can’t Stop the Feeling, με την μπηχτή του Νίκου Κοκλώνη να ακολουθεί προς τον Light: «Δόξα σοι, επιτέλους ένα τέτοιο τραγούδι! Δεν το ξέρεις Light έτσι;», μετά από όλα όσα προηγήθηκαν για το τραγούδι απολίθωμα στο προηγούμενο live. Ο τράπερ, φυσικά, το προσπέρασε και δεν έδωσε συνέχεια.

Οι τρεις υποψήφιοι που διεκδίκησαν την ασυλία την ασυλία ήταν ο Στράτος, η Αριστέα και η Μέγκαν. Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως την ασυλία από το κοινό την κέρδισε η Αριστέα. Στη συνέχεια οι καθηγητές της μουσικής ακαδημίας αποφάσισαν ότι υποψήφια προς αποχώρηση θα ήταν η Μαίρη Τσαβαλιά.

Δείτε επίσης: Η είσοδος της Λένας Ζευγαρά στην αναδημία άναψε "φωτιές" στους σπουδαστές

«Η Μαίρη δεν έχει επιλεγεί γιατί έχει κάνει κάποιο λάθος, αλλά γιατί έχει παρατηρηθεί μια «καλή» στασιμότητα και θέλαμε να την παροτρύνουμε να παλέψει. Θέλαμε να βγει και να τα δώσει όλα. Και έτσι θα είναι από εδώ και πέρα όλες οι ψηφοφορίες. Κι έχουμε ακόμη έναν, αλλά θέλουμε να δούμε την πορεία του και σήμερα για να αποφασίσουμε τι θα γίνει», είπε η Ηρώ.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ένταση ανάμεσα στον Light και τον Δημήτρη Κλειδά

Στη συνέχεια, ένας ένας οι παίκτες βγήκαν στη σκηνή και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Μετά την εμφάνιση του Δημήτρη Κλειδά, όμως, ακολούθησε μία μικρή ένταση. Ο Light "σπάστηκε" μαζί του γιατί θεώρησε πως γκρίνιαζε πάλι, επειδή δυσκολεύτηκε καθώς για άλλη μία φορά δεν του δόθηκε ελληνικό τραγούδι και δεν τον άφησε να πει πολλά!

«Θεωρώ ότι αυτό που έκανες τη φορά που είχες το αγγλικό τραγούδι ήταν ψυχολογικό τρικ. Λες κάποια πράγματα που δημιουργούν μία αίσθηση στον κόσμο να έχουν χαμηλά expectations από σένα. Είσαι μάστερ στην ψυχολογία και ξέρεις πού να θέσεις τα stantards για να ξεσκίσεις. Ας μην το συνεχίσουμε γιατί θα βγεις εσύ χαμένος», είπε χαρακτηριστικά ο Light.

Και μετά τις μπηχτές και τους τσακωμούς έφτασε η στιγμή της λυπητερής. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε το όνομα του παίκτη που αποχώρησε. Η Μέγκαν σώθηκε από το κοινό, όμως ο Στράτος φαίνεται πως δεν κατάφερε να τους κερδίσει και μάζεψε τα πράγματά του αποχωρώντας από το παιχνίδι και την ακαδημία.