I'm a Celebrity Get Me Out of Here highlights 1/11: Τσακώθηκαν για τις πατάτες! Τα κλάματα της Ηλιάδη και τα ουρλιαχτά της Καλάβρια

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
I'm a Celebrity Get Me Out of Here highlights 1/11: Τσακώθηκαν για τις πατάτες! Τα κλάματα της Ηλιάδη και τα ουρλιαχτά της Καλάβρια

Χαμός έγινε στο χθεσινό 1/11 επεισόδιο του I'm a Celebrity Get Me Out of Here. Παρακολουθήσαμε πολλά κλάματα, φωνές αλλά και έναν τσακωμό στην καλύβα των δυο ομάδων του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Αναλυτικά τα highlights 2/11 του I'm a Celebrity Get Me Out of Here

«Καν' το για τα παιδιά σου» - Έκλαιγε με λυγμούς η Αγγελική Ηλιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι ένα από τα πρόσωπα, που συμμετέχουν παιχνίδι με τόλμη και θάρρος ακόμα και στις πιο δύσκολες, τρομακτικές και απαιτητικές δοκιμασίες, που τους βάζει η παραγωγή να φέρουν εις πέρας.

Μετά λοιπόν τη φορά, που είδαμε την τραγουδίστρια να ''αποχαιρετάει'' τα παιδιά της πριν από δοκιμασία, αυτό που συνέβη με εκείνη την Τετάρτη (1/11) δεν είχε προηγούμενο, καθώς δε μπόρεσε να ανταποκριθεί ξεσπώντας σε κλάματα.

«Τρομοκρατήθηκα, φοβήθηκα πολύ, δεν κατάφερα να ολοκληρώσω τη διαδικασία...ξέσπασα κλάματα...νομίζω, ότι είχα ανάγκη να βγάλω όλα αυτά από μέσα μου! Τουλάχιστον πήδηξα στο κενό», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Σε αμόκ η Μαρία Καλάβρια ξεκίνησε να ουρλιάζει να την βγάλουν έξω

Στα όρια της έφτασε η Μαρία Καλάβρια, καθώς στη νέα δοκιμασία χρειάστηκε να ξαπλώσει σε ένα γυάλινο κουτί μαζί με μερικά...ζωάκια. Φίδια, ταραντούλες και ποντίκια ήταν κάποια από αυτά. Καθόλη την διάρκεια της δοκιμασίας, η Μαρία δεν σταμάτησε να ουρλιάζει.

Όταν λοιπόν της πρόσθεσαν περισσότερα ποντίκια, έπαθε αμόκ και ξεκίνησε να ουρλιάζει την φράση κλειδί για να της ανοίξουν το κουτί και να την βγάλουν έξω.

Τσακώθηκαν Πάνος Καλίδης και Τάσος Ξιαρχός - «Δεν τηρείς καμία συνθήκη υγιεινής»

Μετά την πρώτη δοκιμασία, οι δύο άνδρες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες μπροστά σε όλους. Όλα ξεκίνησαν με αφορμή την απόφαση του Τάσο Ξιαρχό να βράσει πατάτες για την ομάδα του στο ίδιο νερό που κάνουν μπάνιο οι παίκτες.

«Την δεξαμενή αυτήν δεν την εμπιστεύομαι, ρε συ Τάσο! Όσο το δυνατόν, να τηρούμε τις συνθήκες υγιεινής! Συνθήκη υγιεινής δεν τηρείς καμία» φώναξε ο Πάνος Καλίδης.

«Τι είναι οι συνθήκες υγιεινής για να μην το ρίξω όλο κάτω (σ.σ. το φαγητό) και το φάμε από το χώμα; Πες μου! Τι είναι οι συνθήκες υγιεινής; Είναι προσβλητικότατο αυτό το πράγμα όταν ο άλλος μαγειρεύει. Εγώ το κάνω σε όλη μου τη ζωή αυτό και σε χωριά και όπου και να πάω. Βράζει το νερό, φεύγει», του απάντησε ο Τάσος.

«Κάτσε καλά, Τάσο μου, τα "δως του μια πατάτα να ηρεμήσει" εκεί που ξέρεις, αντράκι μου, όχι σε μένα! Να μιλάς ωραία! Αυτό εδώ πέρα τσιφλίκι σου δεν είναι» είπε ο τραγουδιστής.

«Θέλω σεβασμό, όπως σέβομαι τους πάντες και όπως μιλάω στους πάντες με ωραίο τρόπο και προσπαθώ να λύσω το πρόβλημα, χωρίς να ανεβάζω τόνο σε κανέναν, απαιτώ και από τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Να μιλάνε όμορφα και να ακούγεται η φωνή όλων», είπε μετά στις κάμερες.