I'm a celebrity get me out of here highlights 25/10: Τρόμος για την Ηλιάδη, τα κλάματα του Ξιαρχό για την απόκτηση παιδιού

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
I'm a celebrity get me out of here highlights 25/10: Τρόμος για την Ηλιάδη, τα κλάματα του Ξιαρχό για την απόκτηση παιδιού

Ακόμη ένα ξεκαρδιστικό και άκρως απολαυστικό επεισόδιο I'm a celebrity get me out of here, παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 25/10 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και είχε από όλα. Και κλάματα αλλά και χαρές!

Τα 25/10 highlights του I'm a celebrity get me ouf of here

«Βασίλη μου, Μπάμπη μου σας αγαπάω πολύ!» - Σκηνές τρόμου για την Αγγελική Ηλιάδη

Τρόμο, ένταση, κλάματα, συμμαχίες αλλά και σκηνές, που κόβουν την ανάσα ήταν όλα όσα παρακολουθήσαμε την Τετάρτη (25/10) με την Αγγελική Ηλιάδη να ζει μια πολύ δύσκολη δοκιμασία.

Η παίκτρια λοιπόν, θα έπρεπε να τρέξει αρχικά σε ένα διάδρομο, του οποίου την ένταση δυνάμωναν σιγά σιγά. Αν η παίκτρια δεν άντεχε άλλο την ταχύτητα τότε θα έπεφτε στο κενό, κάτι που εν τέλει έγινε, με ένα σκοινί και τον κατάλληλο εξοπλισμό να την κρατάνε ασφαλή.

Ο τρόμος της Ηλιάδη ήταν εμφανής από τα πρώτα λεπτά, που ανέβηκε στο διάδρομο, καθώς θέλησε να μεταφέρει κάποια λόγια στην οικογένειά της, για όταν θα παρακολουθούσαν το επεισόδιο: «Βοήθεια! Βασίλη μου, Μπάμπη μου σας αγαπάω πολύ! Μανούλα σ' αγαπώ, Βασίλη σ' αγαπώ, Μπάμπη μου σ' αγαπάω. Όλους σας αγαπάω οικογένεια, φίλους, το σκυλάκι μου, το γατάκι μου, τον Γιώργο, την Καλομοίρα, τα παιδιά εδώ, όλους», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

''Λύγισε'' στην κάμερα του ΣΚΑΪ ο Τάσος Ξιαρχό - Η επιθυμία του να γίνει πατέρας

Λύγισε στην κάμερα του reality ο γνωστός χορευτής, Τάσος Ξιαρχό, ενώ εξέφρασε την έντονη επιθυμία του να γίνει πατέρας...

«Η Στέλλα Γεωργιάδου μου είπε θα ήσουν πολύ καλός πατέρας», είπε αρχικά ο γνωστός χοροδιδάσκαλος. «Λίγο τρελούτσικος, αλλά καλός μου είπε. Και της επιβεβαίωσα, πως είναι κάτι που θέλω να κάνω σίγουρα. Όχι, με έναν τρόπο, που ο καθένας μπορεί να επιβάλει, μια νομοθεσία έτσι, ή έτσι, ή αλλιώς», εξομολογήθηκε.

«Εγώ όσους φίλους έχω, και όσα άτομα γνωρίζω, που έχουν πραγματικά παλέψει στη ζωή τους, προέρχονται από μονογονεϊκές οικογένειες. Όπως κι εγώ μεγάλωσα μόνο με τη μητέρα μου, δε μου έλειψε τίποτα. Είναι σαν να είχα δέκα γονείς, και μάνα, και πατέρας, και αδερφή, και θεία και όλα. Με τα καλά της, με τα κακά της, με τα στραβά της. Με όλα της», κατέληξε ο γνωστός χορευτής.

«Οι γονείς μου χώρισαν και τελικά έμεινα μόνο με τη μητέρα μου και την αδερφή μου, που είναι από άλλο πατέρα και 10 χρόνια μεγαλύτερη. Τα χρόνια που ακολούθησαν ήταν τα καλύτερα της ζωής μου», μαρτύρησε στην τραγουδίστρια προηγουμένως. Εκείνη εξήγησε, πως έρχεται κοντά με ανθρώπους, που είναι φαινομενικά ζιζάνια, γιατί είναι αυτοί που κρύβουν πόνο στη ζωή του.

«Η μαμά μου ήταν και αυτή καλλιτέχνης, ζωγράφιζε», εξιστόρησε για τα παιδικά του χρόνια ο χορευτής. «Η Στέλλα είναι πολύ καλή παρά θα την έχω και έξω, γιατί από όσα έχω καταλάβει έχει φάει πολύ μεγάλη κατραπακιά και είναι πολύ ελεύθερη, χωρίς να επιβάλει τα πιστεύω της», συμπλήρωσε.

Απηύδησε η Emilia Vodos με τον Νίκο Βαμβακούλα