Φάρμα: Συγκίνηση με την αφιέρωση μετά τη νίκη - Η ομάδα που κέρδισε

Στον έντονο σημερινό (4/10) αγώνα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φάρμα: Συγκίνηση με την αφιέρωση μετά τη νίκη - Η ομάδα που κέρδισε

Την Τετάρτη (4/10) παρακολουθήσαμε στη Φάρμα έναν ακόμη έντονο αγώνα ανάμεσα στην πράσινη και στην μπλε ομάδα με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν ψυχή και σώμα με σκοπό να φέρουν την νίκη στην ομάδα τους.

Η ομάδα που κέρδισε (4/10) στη Φάρμα

Με μεγάλη διαφορά κρίθηκε το αποτέλεσμα με τους πράσινους να κερδίζουν τους μπλε. Ομόφωνα οι παίκτες παρά τη χαρά τους αποφάσισαν να μην πανηγυρίσουν και να αφιερώσουν τη νίκη τους στον Σπύρο, που προηγουμένως τραυματίστηκε πολύ σοβαρά (δείτε εδώ το έντονο ατύχημά του).

Η ανακοίνωση του Κουτσόπουλου για τον παίκτη που αποχώρησε

Με μια δυσάρεστη ανακοίνωση ξεκίνησε την Τετάρτη (4/10) το επεισόδιο της Φάρμας με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να κάνει μια ανακοίνωση στους παίκτες μετά από επικοινωνία, που είχε με τον γιατρό της παραγωγής.

Πιο αναλυτικά, από χθες (3/10) είχε γίνει γνωστό, πως ο Άγγελος Σουλιώτης είχε έναν τραυματισμό στο χέρι, που θα τον κρατήσει μακριά από τους αγώνες αλλά και από τις εργασίες του σπιτιού για την επιβίωση (δείτε εδώ τα σχόλια των παικτών για την κατάστασή του).

Επειδή λοιπόν, ο Άγγελος δε μπορούσε να φανεί χρήσιμος και μετά την ανακοίνωση του γιατρού, πως η κατάστασή του θέλει ξεκούραση αποφασίστηκε για λόγους υγείας να αποχωρήσει από το παιχνίδι.