Φάρμα: «Ας φύγει αυτή τη στιγμή!» - Πισώπλατες μαχαιριές για τον Άγγελο Σουλιώτη

Λόγω του τραυματισμού του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φάρμα: «Ας φύγει αυτή τη στιγμή!» - Πισώπλατες μαχαιριές για τον Άγγελο Σουλιώτη

Την Τρίτη (3/10) η Φάρμα ξεκίνησε μέσα από μια δυσάρεστη ανακοίνωση, η οποία αφορά στον τραυματισμό του Άγγελου Σουλιώτη, ο οποίος έχει χτυπήσει το χέρι του και δε μπορεί να αγωνίζεται, ούτε να προσφέρει στις εργασίες του σπιτιού (δείτε εδώ την ομάδα, που έχασε χθες την ασυλία).

Ο 29χρονος υπεύθυνος καταστήματος δηλώνει, πως δεν νιώθει χρήσιμος λόγω της κατάστασης του και έτσι έκανε γνωστό στην ομάδα του, πως είναι διατεθειμένος να κάνει, ότι του πουν οι συμπαίκτες του.

Τα σχόλια για τον τραυματισμό του Άγγελου Σουλιώτη στη Φάρμα

Από την άλλη ακούστηκαν σχόλια παικτών σχετικά με τον τραυματισμό του Άγγελου όχι και τόσο θετικά με τον Γιώργο Γιαννακίδη να δηλώνει: «Έβαλε την υγεία του σε ρίσκο χωρίς κανένα λόγο, οπότε ας φύγει αυτή τη στιγμή».

Ο νέος αρχηγός μετά την αποχώρησή της Μαρίας

Tην Πέμπτη (28/9) η Μαρία αποχώρησε από τη Φάρμα (δείτε εδώ τη σκηνή) με την ίδια να εγκαταλείπει το ριάλιτι μετά τη μονομαχία, που έδωσε στον αχυρώνα με την Έλενα.

Από τη στιγμή λοιπόν, που αποχώρησε η αρχηγός, η ίδια θα έχρηζε το νέο αρχηγό, ως είθισται στους κανόνες του παιχνιδιού από το γράμμα, που έγραψε κατά την αποχώρησή της από τη Φάρμα.

Τη Δευτέρα (2/10) διαβάστηκε από τους παίκτες το γράμμα της Μαρίας και έτσι ανακοινώθηκε επίσημα, πως νέος αρχηγός της μπλε ομάδας θα είναι στο εξής ο Γιώργος Γιαννούλας, με τον ίδιο να αντιδράει έντονα με το που το πληροφορήθηκε.