Survivor All Star spoiler (9/7): Ε ΟΧΙ - Αυτός ο παίκτης περνά απευθείας στον ημιτελικό στο Γαλάτσι απόψε

Έκανε τα αδύνατα δυνατά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler (9/7): Ε ΟΧΙ - Αυτός ο παίκτης περνά απευθείας στον ημιτελικό στο Γαλάτσι απόψε

Κυριακή 9/7 σήμερα και αυτό σημαίνει ένα μόνο πράγμα! Η δεύτερη πρόκριση για τον ημιτελικό του Survivor All Star ξεκινάει. Στις 21:00, λοιπόν, θα δούμε τον Σάκη Κατσούλη να ξεκουράζεται στον πάγκο, ενώ από την άλλη ο Νίκος Μπάρτζης, ο Μάριος Πρίαμος, αλλά και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα μπουν στον στίβο μάχης για μία τελευταία φορά.

Όπως παρακολουθήσαμε στο trailer (δείτε το εδώ), οι δύο άντρες έχουν σκοπό να πετάξουν έξω τη μόνη γυναίκα που έχει απομείνει στο παιχνίδι, αλλά εκείνη δεν έχει καμία διάθεση να τους χαριστεί. Λέτε τα κλάματά της να πιάσουν τόπο;

Αυτός ο παίκτης κερδίζει το δεύτερο εισιτήριο του ημιτελικού στο Survivor All Star

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες που έρχονται απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο, αν και φαίνεται δύσκολο και για πολλούς ακατόρθωτο, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα καταφέρει να κερδίσει το δεύτερο εισιτήριο για τον ημιτελικό και έτσι το κοινό θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα κρατήσει τον Νίκο ή τον Μάριο στο παιχνίδι, κάτι που θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός, με βάση τα αποτελέσματα της 24ης ψηφοφορίας.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη Survivor All Star

Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον Ηλία Γκότση μήνες μετά την αποβολή του

Το μεσημέρι του Σαββάτου 8/7, καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, βρέθηκε ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος είχε αποβληθεί από το Survivor All Star, κάτι που δημιούργησε μεγάλη ένταση, διότι υποστηρίζεται πως δεν ήταν αυτός που έπρεπε να φύγει, αλλά ο Ηλίας Μπόγδανος, διότι εκείνος κρύβεται πίσω από την περιβόητη λίστα φαγητών (δείτε εδώ τι υποστηρίζει ο ίδιος).

Μίλησε, λοιπόν, για το γεγονός αυτό, για τα χρήματα που δίνει η παραγωγή, αλλά και για τον πιθανό νικητή του ριάλιτι επιβίωσης.

«Η αλήθεια είναι ότι τώρα που το βλέπω μου φαίνεται λες και έχουν περάσει 70 χρόνια. Μου φαίνεται λίγο ξένο όλο αυτό πλέον. Φαντάζομαι ότι επειδή ο Σάκης Κατσούλης το έχει πάρει μία φορά, μπορεί ο κόσμος να θέλει να δει κάποιον άλλο νικητή», είπε αρχικά ο ίδιος, εξηγώντας:

«Όταν έφυγα από το Survivor, είχα μία πικρία, ένα παράπονο. Δεν το είχα ακόμα συνειδητοποιήσει. Προσπαθώ να κοιτάω όμως πάντα την επόμενη μέρα. Δεν κάθισα όμως να αναρωτιέμαι συνέχεια τι έγινε, γιατί έγινε σε μένα αυτό, αν έφταιγα ή όχι. Έτσι έκρινε η παραγωγή, από ‘κει και πέρα συνεχίζω τη ζωή μου. Έχω προσπαθήσει να το αποβάλω όλο αυτό από πάνω μου», πρόσθεσε.

«Το 2018 ήταν τελείως διαφορετική εμπειρία από το 2023. Τα χρήματα ήταν περισσότερα, που παίζει κι αυτό ρόλο στο πως εξελίχθηκαν τα πράγματα και οι καταστάσεις. Αν ξαναγύριζα τον χρόνο πίσω, θα ξαναπήγαινα, γιατί τα μαθήματα που παίρνεις είναι ανεκτίμητα. Σίγουρα μετανιώνω για καταστάσεις, αλλά θα ξαναήμουν ο εαυτός μου και ας έφευγα 100 φορές».

«Τα λεφτά ήταν καλά και πολλά, αλλά δεν είναι πάντα το παν. Δόξα τω Θεώ, εύχομαι να είμαι υγιής και να καταφέρω να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα με τη δουλειά μου και όχι μέσω ενός reality. Κρατάω τα μαθήματα του 2023 και η ζωή συνεχίζεται», κατέληξε.