Survivor all star spoiler 25/5: ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ - Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Προσοχή, ακολουθεί διαρροή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor all star spoiler 25/5: ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ - Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Επεισόδιο Survivor all star μπορεί να μην έχουμε απόψε 21/5 το βράδυ, ούτε κι αύριο, όμως θα έχουμε από την Τρίτη 23/5 και το Youweekly σας έχει τα spoils και για όλα τα επόμενα επεισόδια, τα οποία αναμένονται άκρως απολαυστικά!

Την Τρίτη Μπλε και Κόκκινοι θα ριχτούν στον στίβο μάχης προκειμένου να αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, όμως μια ομάδα θα νικήσει μόνο (δείτε εδώ ποια).

Μάλιστα, θα δούμε να σημειώνεται ένας πολύ άσχημος καυγάς. Πρωταγωνιστές Τάκης και Μπάρτζης. Ήδη σας είχαμε αποκαλύψει πριν μερικές μέρες πως κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θα δούμε τους δύο άντρες, οι οποίοι είναι και από διαφορετικές ομάδες, να μαλώνουν με αποτέλεσμα τα πράγματα να εξελιχθούν άσχημα, αφού μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει η παραγωγή.

Αυτό φόβισε τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες και έτσι έτρεξαν να προλάβουν τα χειρότερα, τους απομάκρυναν και τους άφησαν να ηρεμήσουν (διαβάστε εδώ όλο το παρασκήνιο).

Στο τέλος του επεισοδίου, φυσικά, θα δούμε και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση (δείτε εδώ το όνομά του).

Την Τετάρτη 23/5 οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν ξανά για την δεύτερη ασυλία, όπου πάλι θα δούμε να τσακώνεται άσχημα ο Τάκης με τον Μπάρτζη (δείτε εδώ τι συνέβη). Μάλιστα, θα δούμε να μη βγαίνει υποψήφιος μόνο ένας παίκτης, αλλά πολλοί (δείτε εδώ ποιοι).

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού στο 25/5 επεισόδιο του Survivor all star

Πάμε τώρα στην Πέμπτη 24/5. Μπλε και Κόκκινοι θα παίξουν για έπαθλο φαγητό, κάτι που φυσικά το έχουν ανάγκη πάρα πολύ.

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η ομάδα που θα κερδίσει θα είναι η... Κόκκινη!