Survivor All Star: Έκτακτες αποφάσεις από την παραγωγή για την Αφροδίτη Σκαφίδα μετά το βίντεο που την δείχνει να τρώει

Τι μέλλει γενέσθαι για την παίκτρια των Κόκκινων

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Έκτακτες αποφάσεις από την παραγωγή για την Αφροδίτη Σκαφίδα μετά το βίντεο που την δείχνει να τρώει

Κι ενώ η ροή του παιχνιδιού συνεχίζεται κανονικά και απόψε 10/4, μάλιστα, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το Νίκο Μπάρτζη να «ξεσκεπάζει» τον Σπύρο Μαρτίκα (δείτε εδώ το βίντεο) η παραγωγή του Survivor All Star βρίσκεται σε... αναμμένα κάρβουνα!

Φέτος οι παραβάσεις είναι άπειρες, οι αποβολές εξαιτίας αυτών αρκετές με τελευταία του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη, και το βίντεο με την Αφροδίτη Σκαφίδα που τρώει κρυφά στο δάσος του Άγιου Δομίνικου (δείτε το εδώ) φαίνεται πως ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τον Ατζούν.

Οι κινήσεις της παραγωγής του Survivor All Star όσον αφορά την Αφροδίτη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νίκου Παρτσώλη, που μεταδόθηκαν το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας 10/4, μέσα από την εκπομπή Πρωινό μας, του ΣΚΑΙ, η παραγωγή έχει θορυβηθεί αρκετά από το συγκεκριμένο ντοκουμέντο κι ενώ κανείς δεν το γνωρίζει από τους παίκτες, ψάχνει να βρει στοιχεία για να ξεκαθαρίσει όλη αυτή η κατάσταση για το πότε και που συνέβη αυτό.

Η απόφασή τους είναι πως θα αποδοθούν οι ευθύνες και οι απαραίτητες και αντίστοιχες «τιμωρίες» στους εμπλεκομένους.

«Η Αφροδίτη είχε επικοινωνία και έτρωγε πάρα πολύ»

Στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, μίλησε ο Τόνι Σταυράτης, πριν από λίγο καιρό, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το Survivor του 2019. Αφού λοιπόν σχολίασε, το σκάνδαλο με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα, "άδειασε" την τότε συμπαίκτριά του, Αφροδίτη Σκαφίδα.

Αποκάλυψε ότι υπήρχαν παίκτες στον δικό του κύκλο, που έτρωγαν κανονικά και είχαν επικοινωνία με την Ελλάδα, όμως δεν είχαν αποβληθεί.

«Υπήρχαν άτομα στο δικό μας που είχαν επικοινωνία έξω και έτρωγαν. Είχαν στήσει ένα σχέδιο με local, ο οποίος είχε επαφή με κόσμο στην Ελλάδα και τους έστελνε φαγητό. Ήξεραν τι γίνεται ανά πάσα στιγμή και κινούνταν με βάση όσα τους έλεγαν απ’ έξω», αποκαλύπτει.

Και συνεχίζει: «Ό,τι έγινε με την Κατερίνα, έγινε και με άλλα άτομα αλλά δεν αποβλήθηκαν. Κάλυψαν τα ίχνη τους και απλά έδωσαν στεγνά την Κατερίνα και την Ασημίνα. Πιθανολογώ ότι ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν μέσα σε αυτό το σχέδιο».

«Η Αφροδίτη είχε τότε επικοινωνία και έτρωγε πάρα πολύ. Ήξερε πολύ καλά την Κατερίνα, είχαν μαλώσει μετά το παιχνίδι. Την πλησίασε και της ζήτησε συγγνώμη τώρα, η Κατερίνα τη συγχώρησε, εγώ της είπα να μην το κάνει, και έφτασε εδώ που έφτασε», αποκάλυψε για πρώτη φορά.

«Ο Στάθης ωραία τα είπε αλλά δεν με πείθει ότι ήταν αυτός ο λόγος που έφυγε. Ίσως κόπηκε η επικοινωνία που είχε με τον κόσμο και ένιωσε ότι πρέπει να φύγει», είχε για τον Σχίζα λίγο αφότου πήγε με την δικηγόρο του στα δικαστήρια της Ευελπίδων.