Survivor Spoiler: Αυτοί θα είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Ποιος θα αποχωρήσει;

Survivor Spoiler: Αυτοί θα είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Μπορεί η Ελληνική ομάδα να κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, ωστόσο η Τουρκία πήρε το τρίτο και έτσι οριστικά την ασυλία.

Ποιους επέλεξαν όμως οι Έλληνες για να είναι υποψήφιοι; Διαβάστε παρακάτω...

Από νωρίς το πρωί με διαρροές σας έχουμε όλες τις εξελίξεις για την Survivor!

Αφού, η Τουρκία κέρδισε την σημερινή ασυλία, η Ελληνικής ομάδας για ακόμη μια φορά πρέπει να διαλέξει τρεις παίκτες οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor Spoiler vol2: Αυτή η ομάδα κέρδισε το τρίτο αγώνισμα ασυλίας!

Μετά την ατομική ασυλία την οποία κέρδισαν ο Κυριάκος και η Κατερίνα, στο συμβούλιο του νησιού ανακοινώθηκαν οι τρεις υποψήφιοι, οι οποίοι είναι ο Τόνι, ο Σπύρος και ο Βασιλικός.

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Στο νοσοκομείο εσπευσμένα παίκτης! Του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τον πήρε το φορείο! (Βίντεο)

Πανικός επικράτησε σήμερα στο Survivor αφού παίκτης λιποθύμησε και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο Ατακάν την ώρα του πανηγυρισμού, αφού οι Τούρκοι κέρδισαν το έπαθλο του φαγητού, λιποθύμησε και τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Διαβάστε παρακάτω...

Οι συμπαίκτες του ανησύχησαν πολύ μιας και άργησε να συνέλθει, ενώ οι γιατροί αναγκάστηκαν να τους ρίξουν νερό στο πρόσωπο για να συνέλθει πλήρως.

Όλα έγιναν ξαφνικά και η Ελληνική ομάδα άργησε να καταλάβει τι συνέβη. Όταν όμως άκουσαν τις φωνές, έτρεξαν στο πλευρό του. Η Κατερίνα Δαλάκα έδειχνε να ανησύχησε περισσότερο, μιας και πήγε στο ασθενοφόρο για να δει αν είναι καλά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε news θέματα στην σχετική μας κατηγορία

TAGS