Survivor Spoiler vol2: Αυτή η ομάδα κέρδισε το τρίτο αγώνισμα ασυλίας!

Αυτή η ομάδα πήρε την ασυλία! Οριστικό!

Survivor Spoiler vol2: Αυτή η ομάδα κέρδισε το τρίτο αγώνισμα ασυλίας!

Μετά τα δυο παιχνίδια, Ελλάδα - Τουρκία, έδωσαν μάχη για το τρίτο αγώνισμα της ασυλίας στο Survivor!

Ποιος κέρδισε όμως; Διαβάστε παρακάτω...

Να υπενθυμίσουμε πως χθες, η Τουρκία κέρδισε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, ενώ το δεύτερο η Ελλάδα κάνοντας το 1 -1. Έτσι, είχαμε και το τρίτο και οριστικό αγώνα, που έβγαλε την ομάδα που πήρε την ασυλία και δεν αναγκάστηκε να ψηφίσει κάποιος συμπαίκτης της!

Για ακόμη μια εβδομάδα η Τουρκία πήρε την ασυλία, με αποτέλεσμα για δεύτερη συνεχή εβδομάδα η Ελλάδα να πρέπει να ψηφίσει τρεις παίκτες οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας!

Δεύτερο αγώνισμα ασυλίας έχουμε απόψε στο Survivor στον ΣΚΑΙ.

Ποια ομάδα θα κερδίσει και δεν θα ψηφίσει κανένας συμπαίκτης της; Διαβάστε παρακάτω...

Να υπενθυμίσουμε ότι στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor Ελλάδα Τουρκία είχαμε τον τραυματισμό ενός Έλληνα παίκτη που όπως έγινε γνωστό στο τέλος του επεισοδίου χρειάστηκαν μόνο λίγα ράμματα στο σημείο που είχε χτυπήσει!

Ο Έλληνας παίκτης έφυγε με έντονη αιμορραγία στο μάτι του.. Οι Έλληνες και οι Τούρκοι, ρίχτηκαν στη μάχη για να αγωνιστούν έτσι ώστε να κερδίσουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας του Survivor Ελλάδα Τουρκία για αυτή την εβδομάδα.

undefined

Το τελικό σκορ ήθελε νικήτρια την Τουρκία με 10 - 6 έναντι της Ελλάδας!

Έλληνες και Τούρκοι, όπως πάντα, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν σε αυτόν τον σημαντικό αγώνα. Σήμερα όπως.... ποιος κερδίζει;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, απόψε στο δεύτερο αγώνα για την ασυλία κερδίζει η Ελλάδα και ισοφαρίζει σε 1-1! Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε ποιος κερδίζει στο τρίτο αγώνισμα της ασυλίας!

Survivor: Αλλάζει ώρα μετάδοσης από τη Δευτέρα! Μπαίνει και νέα μέρα στο πρόγραμμα!

Σε νέα ώρα θα μεταδίδεται από τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ το Survivor, ενώ το παιχνίδι θα προβάλλεται ακόμη μία ημέρα επιπλέον μέσα στην εβδομάδα!

Το κανάλι του Φαλήρου προχώρησε στην αλλαγή.

Τα ξημερώματα της Κυριακή άλλαξε η ώρα, ενώ ώρα θα αλλάξει και από τη Δευτέρα το Survivor.

Το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ το βλέπαμε τις καθημερινές στις 21:00, ωστόσο από τη Δευτέρα (1/4) το Survivor θα προβάλλεται στις 20:45, όπως συμβαίνει και τα Σαββατοκύριακα.

Eπίσης, Survivor θα έχουμε από τη νέα εβδομάδα και τις Πέμπτες! Η μόνη μέρα που ο ΣΚΑΪ δεν θα δείχνει το παιχνίδι θα είναι η Παρασκευή, καθώς εκείνη την ώρα θα παίζεται το Gala του Power of Love!

Δείτε news θέματα στην σχετική μας κατηγορία

TAGS