Tempting Fortune: Ξαναέφαγε ο Γιώργος - Καυγάδες με τους συμπαίκτες, τον «κράζει» το κοινό

Μήπως ο Γιώργος εξελίσσεται σε έναν από τους πιο μισητούς παίκτες που έχουμε δει σε τηλεπαιχνίδι;

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX
GLOMEX

Τόσο οι παίκτες όσο και το κοινό του Tempting Fortune έχουν πλέον ξεκινήσει να αγανακτούν με τον Γιώργο, ο οποίος για ακόμα μια φορά δεν δίστασε να βάλει το χέρι του στο κοινό ταμείο, αυτή τη φορά για να απολαύσει μερικά... pancakes.

Οι δύσκολες συνθήκες και η έλλειψη τροφής στο παιχνίδι δοκίμασαν τις αντοχές του, οδηγώντας τον να προτάξει τις προσωπικές του ανάγκες έναντι της ομάδας, την ίδια στιγμή, μάλιστα που ο ίδιος είχε υποσχεθεί ότι δεν θα ξαναπάρει χρήματα. Φυσικά, ακολούθησαν βαριά λόγια, τόσο μεταξύ των παικτών, όσο και από την πλευρά των τηλεθεατών που παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Τα σχόλια του X για το Tempting Fortune

Δείτε επίσης: Τηλεθέαση 23/9: Χαμός στην prime time - Τι έκαναν στην πρεμιέρα τους Grand Hotel και Τιμωρός

Δείτε τα βίντεο:

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα, ο Γιώργος αποφάσισε να υποκύψει στον πειρασμό και να ξοδέψει 7.500 ευρώ για να κάνει ένα ταξίδι στο Μπαλί.

Συγκεκριμένα, η πραγματοποιήθηκε δημοπρασία, με όλους τους διαγωνιζόμενους να αφήνουν τα ταμπελάκια που τους προσέφερε ο παρουσιαστής, Γιάννης Τσιμιτσέλης, με εξαίρεση τον Γιώργο ο οποίος αποκάλυψε ότι θα κάνει το ταξίδι με την κοπέλα του. Το συνολικό ποσό που μπορούν να διεκδικήσουν, πλέον, οι παίκτες είναι 340.500 ευρώ, μετά από την απόφαση του Γιώργου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι παίκτες -και κυρίως οι παίκτριες- του Tempting Fortune δεν συγκράτησαν την οργή τους, έπειτα από τους χαρακτηρισμούς που είχε κάνει παλιότερα ο Γιώργος ότι οι παίκτριες θα ήταν αυτές που θα ξόδευαν τα χρήματα από το τελικό έπαθλο.

Πολλοί ήταν και οι άντρες του Tempting Fortune που κατατέθηκαν με σκληρά λόγια εναντίον του Γιώργου, ο οποίος βρέθηκε σε θέση άμυνας και δήλωσε ότι ίσως να μην αντιλήφθηκε το μεγάλο ποσό που ξόδεψε από το συνολικό έπαθλο. Αρκετοί διαγωνιζόμενοι τόνισαν ότι πλέον το παιχνίδι γίνεται ατομικό, ενώ ο Γιώργος λύγισε, ξεσπώντας σε κλάματα.