Πάμε Δανάη: «Πρώτο γύρισμα για φέτος και το έμαθε… όλη η Αθήνα!»

Η Δανάη Μπάρκα τραγουδά στους δρόμους της Αθήνας

Ελένη Μπορμπόλη
instagram / pame_danai
instagram / pame_danai

Όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετές ημέρες, η Δανάη Μπάρκα και η δημοσιογραφική της ομάδα θα επιστρέψουν για ακόμα μια σεζόν στην μικρή οθόνη, αυτή τη φορά με μια μεσημεριανή εκπομπή. Υπενθυμίζουμε ότι η πρεμιέρα του ανανεωμένου "Πάμε Δανάη" έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, στις 13:40, ωστόσο οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει -και είναι εντατικές.

Όπως φαίνεται και μέσα από σχετική ανάρτηση στο Instagram από τα πρώτα εξωτερικά γυρίσματα για το trailer της εκπομπής, το κέφι της παρουσιάστριας παραμένει το ίδιο. Μάλιστα, βλέπουμε την Δανάη Μπάρκα μαζί με τους συνεργάτες της να κάνουν τσάρκες στο κέντρο της Αθήνας και να τραγουδούν το γνωστό άσμα "Μένουμε για πάντα παιδιά".

«Πρώτο γύρισμα της @danai_barka για φέτος και το έμαθε…όλη η Αθήνα! Θα καταλάβετε σύντομα!» γράφει η λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του MEGA για την εκπομπή της

Δείτε το βίντεο:

Η ανακοίνωση του Mega για την εκπομπή "Πάμε Δανάη"

«Από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου το καθημερινό ραντεβού του «Πάμε Δανάη!» με τους τηλεθεατές μεταφέρεται για τις 13:40 το μεσημέρι. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μάς προτρέπει να «πάμε πιο πέρα» την καθημερινή μας συνήθεια και υπόσχεται να κρατήσει στις αποσκευές της τη ζωντάνια, την ενέργεια και το ξεχωριστό της μπρίο.

Παλιοί γνώριμοι της ψυχαγωγικής εκπομπής του MEGA, αλλά και νέοι συνεργάτες θα βρεθούν δίπλα στη Δανάη Μπάρκα, που ετοιμάζεται να μας καλωσορίσει για πέμπτη σεζόν στο MEGA. Ο πάντοτε ενημερωμένος Άρης Καβατζίκης και ο πάντα έτοιμος για όλα Γιώργος Κρικοριάν, υποδέχονται στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» τη νεοαφιχθείσα Μαρία Ένεζλη και καθημερινά θα κρατούν στους τηλεθεατές την πιο fun και όμορφη συντροφιά.

Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Χαρισόπουλος με το καυστικό του χιούμορ θα σχολιάζει τα lifestyle θέματα της εγχώριας showbiz. Ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος σε ένα μαγειρικό show-έκπληξη.

Ζεστές και εξομολογητικές συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, ανατρεπτικές στήλες και οι γνωστές, αλλά ανανεωμένες φάρσες με τη σφραγίδα του «Πάμε Δανάη!» έρχονται για να μας φτιάξουν την ημέρα. Φέτος, το «Πάμε Δανάη!» θα… παίξει πολύ.

Με χιούμορ και αισιόδοξη ματιά η Δανάη Μπάρκα και η παρέα της ετοιμάζονται να γίνουν η νέα μεσημεριανή σας συνήθεια».