Χαμογέλα και Πάλι: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας - Το trailer που κυκλοφόρησε το MEGA

Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμογέλα και Πάλι: Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας - Το trailer που κυκλοφόρησε το MEGA

Η εκπομπή Χαμογέλα και πάλι! με παρουσιάστρια την Σίσσυ Χρηστίδου επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά μέσα από τη συχνότητα του MEGA και μάς προσκαλούν στην πάντα φιλόξενη συντροφιά τους, με διασκεδαστικές τηλεοπτικές στιγμές, δημοφιλείς καλεσμένους αλλά και με καθαρή και ουσιαστική ματιά σε σημαντικά θέματα της επικαιρότητας.

Πριν λίγη ώρα κυκλοφόρησε και το trailer της πρωινής εκπομπής στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και η ημερομηνία της πρεμιέρας στο Μεγάλο Κανάλι.

Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι στο MEGA;

Έχοντας καταφέρει να συνδυάσουν επιτυχώς την ψυχαγωγία με την ενημέρωση, η Σίσσυ Χρηστίδου και η ανανεωμένη ομάδα της θα συνεχίσουν να αποτελούν μία σταθερή αξία, μία δεμένη και ασυναγώνιστη παρέα κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:50.

Δίπλα της οι: Παύλος Σταματόπουλος, Νίκος Συρίγος, Βάλια Χατζηθεοδώρου, Κωνσταντίνος Βασάλος ενώνουν τις δυνάμεις τους, βάζουν τις δικές τους πινελιές, με όρεξη και χαμόγελο για να κατακτήσουν τις καρδιές των τηλεθεατών και για μία ακόμα σεζόν. Τα τηλεοπτικά δρώμενα σχολιάζει ο Γρηγόρης Μελάς μαζί με αποκλειστικό και έγκυρο ρεπορτάζ και ο pastry chef, Χρήστος Βέργαδος, θα συνεχίσει για άλλη μια χρονιά να «γλυκαίνει» τα Σαββατοκύριακά μας, με τις δημιουργίες του.

Από Σάββατο 21/9 οι τηλεθεατές θα λένε... Χαμογέλα και πάλι!

Δείτε επίσης: Αποχώρησε από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και το ανακοίνωσε λίγο πριν την πρεμιέρα στο Instagram

Με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής χρονιάς να πλησιάζει, η παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από τη φωτογράφιση για την εκπομπή.

Η εκπομπή αναμένεται να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο της 21ης Σεπτεμβρίου, και η Σίσσυ Χρηστίδου εξέφρασε τον ενθουσιασμό της, γράφοντας στη λεζάντα: «Για 7η χρονιά τα ΣΚ μαζί… Ανυπομονούμε!».

Σε μια από τις φωτογραφίες, η Σίσσυ Χρηστίδου ποζάρει μόνη της με ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα, ενώ στη δεύτερη φωτογραφία εμφανίζεται με τους συνεργάτες της: τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Νίκο Συρίγο, τον Γρηγόρη Μελά, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, φορώντας ένα κομψό μπορντό σύνολο. Όλοι μαζί ετοιμάζονται να υποδεχτούν το κοινό για έβδομη χρονιά.