Καλύτερα Δε Γίνεται: Το επιβεβαίωσε με ένα story στο Instagram - Αυτό είναι το νέο πρόσωπο στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Είναι επίσημο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Καλύτερα Δε Γίνεται: Το επιβεβαίωσε με ένα story στο Instagram - Αυτό είναι το νέο πρόσωπο στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Οι εκπομπές ξεκινούν μία μία και τα κανάλια καθημερινά προχωρούν σε ανακοινώσεις σχετικά με τους παρουσιαστές και τις αλλαγές που έχουν γίνει στα προγράμματα. Την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, μάλιστα, ο ALPHA, μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram ανακοίνωσε επίσημα πως το "Καλύτερα Δε Γίνεται" με την Ναταλία Γερμανού θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στις 13:50 (δείτε τα αιχμηρά λόγια της παρουσιάστριας στο φινάλε της προηγούμενης σεζόν).

Ωστόσο, δεν έγινε καμία αναφορά στα πρόσωπα που θα βρίσκονται στο πάνελ μετά την αποχώρηση της Εβελίνας Νικόλιζα (δείτε εδώ τις δηλώσεις που έκανε)και του Δημήτρη Πανόπουλου. Ακούγονται εδώ και καιρό κάποια ονόματα για την θέση τους, ωστόσο το ένα από αυτά επιβεβαιώθηκε μόλις σήμερα, Παρασκευή 6/9.

Αυτό είναι το νέο πρόσωπό στη εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Πρόκειται για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στην τηλεοπτική παρέα της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA, αλλά πλέον η νέα "στέγη" της είναι ο σταθμός της Κηφισιάς. Το αποκάλυψε αναρτώντας σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την ανακοίνωση του ALPHA, σημειώνοντας: «... και αλήθεια λέει!».

Ελιάνα Χρυσικοπούλου Καλύτερα Δε Γίνεται

Τι δήλωσε μετά την συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη

«Είναι αλήθεια ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι το καλύτερο αφεντικό αλλά και πάρα πολύ απαιτητική. Είναι παρά πολύ απαιτητική αλλά αυτό πρέπει να είναι ένα αφεντικό για να σου βγάλει τον καλύτερο σου εαυτό και όλες τις δυνατότητες σου.

Αν δεν είναι δεν θα βγουν οι δυνατότητες σου. Και βέβαια έχω διαφωνήσει με την Ελένη Μενεγάκη, υπάρχει σχέση και συνεργασία; Αυτές είναι οι σωστές σχέσεις και οι δυο κάνουμε πίσω και με πολύ σεβασμό πάντα τα βρίσκουμε.

Είμαστε παρά πολύ ωραία στην εκπομπή, ”στα εξοχάς” που λέει και η Ελένη. Εγώ βλέπω ότι ενέργεια στο πλατό είναι πολύ καλή και δεν έχουμε λόγο να μην είναι», ανέφερε μεταξύ άλλων.