Από την ΕΡΤ στο MEGA και στο πλευρό του Κώστα Τσουρού - Η φωτογραφία που "πρόδωσε" το όνομα της

Ανανεωμένοι οι συνεργάτες του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Από την ΕΡΤ στο MEGA και στο πλευρό του Κώστα Τσουρού - Η φωτογραφία που

Νέα χρονιά ξεκινάει για όλες τις εκπομπές και έχοντας τελειώσει το καλοκαίρι παρουσιαστές και δημοσιογράφοι έχουν επιστρέψει στα κανάλια ολοκληρώνοντας τις τελευταίες πινελιές για τις πρεμιέρες των εκπομπών. Ανάμεσα τους και ο Κώστας Τσουρός που ακόμα ένα καλοκαίρι το πέρασε στην Σκιάθο στο εντυπωσιακό σπίτι του που έχει πισίνα και θέα θάλασσα.

Ο παρουσιαστής λοιπόν, αποκάλυψε με ένα βίντεο στο προφίλ του στο Instagram από τα γραφεία του στούντιο πως στην ομάδα του θα υπάρχει και ένα νέο πρόσωπο στην εκπομπή του. Συγκεκριμένα μια δημοσιογράφος που πήρε μεταγραφή από την ΕΡΤ.

Αυτή είναι η δημοσιογράφος που εντάσσεται στην ομάδα του Κώστα Τσουρού στην ΕΡΤ

Ο λόγος για τη Φανή Πλατσατούρα, η οποία από τη νέα χρονιά θα βρίσκεται στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από τη συχνότητα του MEGA.


Με την πολυετή εμπειρία του στην τηλεόραση και το καυστικό σχόλιο που τον διακρίνει, ο Κώστας Τσουρός μάς παρουσιάζει την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», με επίκεντρο την ενημέρωση, αλλά και την ψυχαγωγία στην ιδανική δοσολογία.

Μαζί με τον Κώστα Τσουρό και μία δυνατή ομάδα με ξεχωριστή αισθητική, άποψη και θετική διάθεση: Νόνη Δούνια, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Δέσποινα Τσόκου και ο Πάνος Κατσαρίδης.

Ο Κώστας Τσουρός και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν ειδήσεις που απασχολούν την κοινή γνώμη, πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, νέα από τον λαμπερό κόσμο των celebrities και πρωτότυπα θέματα που αφορούν τον τηλεθεατή.

Στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» γνωρίζουμε καλύτερα τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας και πρόσωπα από τον χώρο του θεάτρου, της τηλεόρασης και της μουσικής. Συνεντεύξεις με το ξεχωριστό αποτύπωμα του Κώστα Τσουρού, που διακρίνεται για τον αυθορμητισμό και την ειλικρινή του προσέγγιση.

Τα Σαββατοκύριακα στο MEGA γίνονται πιο ενδιαφέροντα και… «Ακόμα δεν είδες τίποτα!».