Σίσσυ Χρηστίδου: Επιστρέφει το «Χαμογέλα και πάλι» - Αυτοί είναι οι συνεργάτες της για τη νέα σεζόν

Δείτε backstage από τη φωτογράφισή τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Σίσσυ Χρηστίδου επιστρέφει για άλλη μια σεζόν στο τιμόνι της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega, έχοντας δίπλα της την ίδια ομάδα συνεργατών που κέρδισε τις εντυπώσεις. Με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής χρονιάς να πλησιάζει, η παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από τη φωτογράφιση για την εκπομπή.

Η εκπομπή αναμένεται να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο της 21ης Σεπτεμβρίου, και η Σίσσυ Χρηστίδου εξέφρασε τον ενθουσιασμό της, γράφοντας στη λεζάντα: «Για 7η χρονιά τα ΣΚ μαζί… Ανυπομονούμε!».

Backstage στη φωτογράφιση για την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Σε μια από τις φωτογραφίες, η Σίσσυ Χρηστίδου ποζάρει μόνη της με ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα, ενώ στη δεύτερη φωτογραφία εμφανίζεται με τους συνεργάτες της: τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Νίκο Συρίγο, τον Γρηγόρη Μελά, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, φορώντας ένα κομψό μπορντό σύνολο. Όλοι μαζί ετοιμάζονται να υποδεχτούν το κοινό για έβδομη χρονιά.

Δείτε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: «Επειδή μιλήσαμε και στεναχωρήθηκε...» - Η αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή μετά τη δήλωση που έκανε για εκείνη

Τι είχε πει στο φινάλε του Χαμογέλα και πάλι

«Είναι η στιγμή που δεν είναι αγαπημένη μου. Δεν μου αρέσουν καθόλου οι πρεμιέρες και οι ενάρξεις», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Είμαστε εδώ και τα καταφέρουμε με την δική σας αγάπη και αγκαλιά. Του χρόνου θα είμαστε εδώ. Όποιος θέλει να φύγει να το πει τώρα», είπε σε άλλο σημείο να ευχαρίστησε τους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες.

Για το πάνελ της όμως, με το οποίο είναι πολύ κοντά και σε προσωπικό επίπεδο, είπε: «Ο Νίκος άντεξε να μην πει κακές λέξεις στον αέρα, σπουδαίες συνεντεύξεις. Είμαστε περήφανοι που είσαι στην ομάδα μας και για την δουλειά και για το τι άνθρωπος είσαι. Κωνσταντίνε, σου έκαναν βίντεο όταν αποχώρησε από την εκπομπή. Αν αποχωρήσεις ξανά δεν θα σου κάνω. Το έχουμε ψυγείο το ίδιο θα παίξουμε».

«Βάλια μου πόσο τυχερή είμαι που βρέθηκε αυτό το πλασματάκι στο δρόμο μου. Την παρακαλούσα να έρθει και την έπεισα εύκολα. Σε ευχαριστούμε πολύ. Η πρόοδος σου είναι εντυπωσιακή και μου αρέσει που ένα κορίτσι δεν στέκεται στην εικόνα της αλλά προσπαθεί και διαβάζει. Και πάμε όπως καταλαβαίνετε στην κολώνα της εκπομπής αυτής, τον Παύλο. Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τα κανάλια που δεν σου κάνουν προτάσεις και σέβονται πως δεν μπορώ μακριά σου. Είναι η αγάπη μου, το αγόρι μου, ο στυλοβάτης μου. Δεν μπορώ να φανταστώ την δουλειά μου και την ζωή μου χωρίς εσένα», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου, ανανεώνοντας το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβρη.