MEGA: Η επίσημη ανακοίνωση για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Πάρθηκε οριστικά η απόφαση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τρία χρόνια βρέθηκε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στην μεσημεριανή της εκπομπή στο MEGA, όμως όταν εκείνη ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το κανάλι ξεκίνησε και ο ίδιος τις διαπραγματεύσεις και τις συζητήσεις για το μέλλον του.

Ήταν ανοιχτός σε προτάσεις, ωστόσο είχε εξηγήσει πως πρώτα ήθελε να μιλήσει με τον σταθμό στον οποίο βρίσκεται εδώ και τόσο καιρό, ως ένδειξη σεβασμού. Λίγο πριν ξεκινήσουν οι εκπομπές, λοιπόν, πάρθηκαν οι αποφάσεις και την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου βγήκε η επίσημη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του MEGA για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ «ΠΑΙΖΕΙ» ΜΟΝΟ ΣΤΟ MEGA

Το MEGA ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τη νέα σεζόν.

Ο παρουσιαστής με την αστείρευτη φαντασία θα συνεχίσει να προσφέρει χαμόγελα από τη συχνότητα του MEGA και τη σεζόν ‘24-‘25. Πάντοτε ετοιμόλογος, με ξεχωριστό χιούμορ και ανεκτίμητη τηλεοπτική εμπειρία, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποτελεί έναν ακούραστο «στρατιώτη» της ψυχαγωγίας.

Το MEGA εύχεται στον Δημήτρη Ουγγαρέζο κάθε επιτυχία στα νέα του επαγγελματικά σχέδια και δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές και το νέο πρόγραμμα του σταθμού το φθινόπωρο».

Δείτε επίσης: Η ανάρτηση για το τέλος της συνεργασίας του με τη Μενεγάκη - «Είναι άνθρωπος κανονικός με νεύρα, αδυναμίες, ελαττώματα...»

Δημήτρης Ουγγαρέζος MEGA

Μπορεί να μην αναγράφεται σε ποια εκπομπή θα βρίσκεται, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες από το ένθετο Secret, η Φαίη Σκορδά, η οποία πλέον βρίσκεται και εκείνη στο MEGA, θα έχει στο πλευρό της τέσσερις βασικούς συνεργάτες. Ένας από αυτός είναι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, καλός φίλος και παλαιότερα συνεργάτης της. Θα αναλάβει έναν ενεργό ρόλο στην εκπομπή, ενώ η τηλεοπτική συντάκτρια Νάνσυ Νικολαΐδου θα είναι επίσης στο πλευρό της.

Μάλιστα, πΑνδρέας Μικρούτσικος θα συμμετέχει τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα ως βασικός σχολιαστής, δίνοντας την αιχμηρή του άποψη για τα όσα διαδραματίζονται στη showbiz και όχι μόνο.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Αν με ξαναπάρεις θα φωνάξω το 100» - Το τηλεφώνημα της Φαίης Σκορδά και τα μηνύματα που αντάλλαξαν