Super Κατερίνα: Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Καινούργιου στον ALPHA;

Το teaser trailer που κυκλοφόρησε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στην Ισπανία ταξίδεψε η Κατερίνα Καινούργιου με τον σύντροφο της, Πάνος Κουτσουμπή, λίγο πριν επιστέψει στην Αθήνα και κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή της Super Κατερίνα μέσα από τη συχνότητα του ALPHA που παρουσιάζεται καθημερινά στην πρωινή ζώνη.

Φέτος μάλιστα θα έχει και αλλαγές μπροστά στις κάμερες. Συγκεκριμένα, ένας συνεργάτης της που βλέπαμε στο πλευρό της πολλά χρόνια αποχώρησε από την ομάδα, ωστόσο ήδη ένα άλλο πρόσωπο έχει πάρει τη θέση του.

Πριν λίγα λεπτά, το κανάλι κυκλοφόρησε το teaser trailer του Super Κατερίνα, αποκαλύπτοντας παράλληλα πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα για τη νέα σεζόν που ήδη έχει ξεκινήσει για πολλά κανάλια, αφού ορισμένες εκπομπές έχουν ήδη κάνει έναρξη.

Αυτή είναι η ημερομηνία πρεμιέρας του Super Κατερίνα στον ALPHA

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου.


Το πρόσωπο που αποχώρησε

Έκπληξη λοιπόν προκαλεί η είδηση πως ένα αγαπητό πρόσωπο μπροστά από τις κάμερες που βρισκόταν δυο χρόνια στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου αποχώρησε και δεν θα βρίσκεται φέτος στο πάνελ. Δεν είχε ακουστεί τίποτα για το όνομα του, γεγονός που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.

Ο λόγος για την Χρίσλα Γεωργακοπούλου, την δημοσιογράφο που μετέφερε πολλά αποκλειστικά και σχολίαζε τις ειδήσεις της επικαιρότητας με αιχμηρό λόγο. Όπως φαίνεται φέτος εντάσσεται στα πρόσωπα που άγνωστο παραμένει το τηλεοπτικό τους μέλλον.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχοντας επιστρέψει από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο όπου πέρασε και τους τρείς μήνες για να βρίσκεται στο πλευρό του συντρόφου της (δείτε φωτογραφίες), γύρισε στο κανάλι και πόζαρε μαζί με όλους τους συνεργάτες της μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Στην φωτογραφία αυτή δεν βρίσκουμε πουθενά την Χρίσλα Γεωργακοπούλου...

Κατερίνα Καινούργιου Super Κατερίνα ALPHA