Ευλαμπία Ρέβη: Αποχώρησε από το OPEN λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της - Όλο το παρασκήνιο και η.. κακή συμπεριφορά

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευλαμπία Ρέβη: Αποχώρησε από το OPEN λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της - Όλο το παρασκήνιο και η.. κακή συμπεριφορά

Σαν... "βόμβα" έσκασε η είδηση πως η Ευλαμπία Ρέβη δήλωσε την παραίτηση της στο OPEN λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της. Συγκεκριμένα, η έναρξη της εκπομπής Τώρα Μαζί με συμπαρουσιαστή τον Σπύρο Χαριτάτο ήταν προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο. Πλέον όμως όλα βρίσκονται στον αέρα...

Η παρουσιάστρια παραιτήθηκε εντελώς ξαφνικά από το κανάλι με όλους να μένουν με το στόμα ανοιχτό, καθώς όλα βρισκόντουσαν στην τελική ευθεία για να κάνει έναρξη το πρόγραμμα του σταθμού.

Τι συνέβη με την παραίτηση της Ευλαμπίας Ρέβη από το OPEN;

Ευλαμπία Ρέβη OPEN παραίτηση

Δείτε επίσης: «Έπαθε ο πατέρας μου εγκεφαλικό και χρειάστηκε να...» - Συγκλόνισε η Ευλαμπία Ρέβη στο πλατό του Τώρα Μαζί

Η Ευλαμπία Ρέβη και ο Σπύρος Χαριτάτος είχαν ξεκινήσει να βλέπουν δημοσιογράφους που θα στελεχώνουν την εκπομπή, ωστόσο, πλέον το κανάλι ψάχνει και για... παρουσιάστρια. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου η Ευλαμπία ανακοίνωσε την παραίτηση της και οδεύει προς ΣΚΑΙ και Φάληρο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, οι δυο παρουσιαστές αναζητούσαν δημοσιογράφους καθώς ήταν δύσκολο να στεριώσουν εξαιτίας της κακής και απρεπούς συμπεριφοράς της απέναντι στους συνεργάτες της.

Όπως επίσης αναφέρει η Τίνα Μεσσαροπούλου στο ρεπορτάζ της, η Ευλαμπία Ρέβη θα κάνει μια εκπομπή στον ΣΚΑΙ που κατατάσσεται στις ταξιδιωτικές. Θα συνδέεται ζωντανά καθημερινά σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και θα αναδεικνύει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κάθε περιοχή που θα βρίσκεται.