Κοινωνία ώρα Mega: Η ανακοίνωση του MEGA για Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο

Πότε κάνουν πρεμιέρα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κοινωνία ώρα Mega: Η ανακοίνωση του MEGA για Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο

Το καλοκαίρι τελείωσε και σιγά σιγά οι εκπομπές κάνουν πρεμιέρα. Ήδη ο Νίκος Ευαγγελάτος με το Live News έκαναν την έναρξη, ενώ θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα προγράμματα του MEGA. Σειρά έχουν η Ανθή Βούλγαρη με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και το κανάλι έβγαλε επίσημη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του MEGA για Βούλγαρη - Χασαπόπουλο

«Το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο επιστρέφει την προσεχή Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου στην παρουσίαση της εκπομπής «Kοινωνία Ωρα Mega» για να αναδεικνύουν τα κοινωνικά προβλήματα της εποχής με αμεσότητα και ειλικρίνεια.

Καθημερινά, στις 05:40 το πρωί, το επιτυχημένο ενημερωτικό δίδυμο σκιαγραφεί την εικόνα της ειδησεογραφίας συνομιλώντας με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας. Και φέτος η “Κοινωνία”… έχει τον πρώτο λόγο. Δίνοντας ελεύθερο βήμα στους τηλεθεατές, το πρωινό ενημερωτικό magazino του MEGA συνεχίζει τη θριαμβευτική του πορεία και διατηρεί αταλάντευτη τη σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης που έχει δημιουργήσει με το κοινό» αναφέρει το δελτίο Τύπου της εκπομπής.


Να σημειώσουμε πως αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στην πρωινή και τη μεσημεριανή ζώνη του MEGA κάτι που θα επηρεάσει και την εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega. H δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έχει μιλήσει στην Super Κατερίνα και απάντησε στα όσα ακούγονται για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Ξέρουμε ότι συνεχίζουμε του χρόνου, μη με ρωτήσεις για την ώρα, δεν ξέρω ακόμα. Εμάς μας προβληματίζει και μας αφορά μόνο το περιεχόμενο της εκπομπής. Όλα τα άλλα είναι θέματα της διοίκησης, η διοίκηση αποφασίζει και εμείς ακολουθούμε», δήλωσε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη.

Δείτε επίσης: Ανθή Βούλγαρη: «Έρχονται πολλές αλλαγές...» - Όσα δήλωσε για το τηλεοπτικό της μέλλον και την εκπομπή "Κοινωνία ώρα Mega"

«Ο Ιορδάνης διασκεδάζει τα lifestyle θέματα, του αρέσουν. Θα εξαρτηθεί από την ώρα, πόση ώρα θα είμαστε, θα δούμε πώς θα φτιάξουμε την εκπομπή του χρόνου. Υπάρχει και το σενάριο να τελειώνουμε στις 9. Υπήρχε μία σκέψη μήπως κάνω μια σειρά από ντοκιμαντέρ. Θα το δούμε και αυτό, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δεν έχω κάνει κάποιο δοκιμαστικό για παιχνίδι», τόνισε εν συνεχεία η Ανθή Βούλγαρη.

«Δεν ξέρω αν είναι σίγουρο το “διαζύγιο” της Μαρίας Αναστασοπούλου με τον Γιώργο Παπαδάκη, δεν έχω μιλήσει μαζί της. Ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του ανάλογα με αυτό που του αρέσει. Είμαι από τους ανθρώπους που λέω “ποτέ μη λες ποτέ”, γιατί όχι να μην ξανακάνω ψυχαγωγία; Είναι ένας πολύ ωραίος και απαιτητικός τομέας, αν και πιστεύω ότι έχω ακόμα δρόμο στην ενημέρωση», κατέληξε στις δηλώσεις της η Ανθή Βούλγαρη.