Κατερίνα Καινούργιου: Εκτός Super Κατερίνα ξαφνικά αγαπημένο πρόσωπο μπροστά από τις κάμερες

Η φωτογραφία που το επιβεβαιώνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Εκτός Super Κατερίνα ξαφνικά αγαπημένο πρόσωπο μπροστά από τις κάμερες

Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του Super Κατερίνα βρίσκεται η Κατερίνα Καινούργιου. Ο ALPHA αναμένεται να εντάξει για τρίτη χρονιά στο πρόγραμμα του και συγκεκριμένα στην πρωινή του ζωή την εκπομπή η οποία φέτος θα είναι λίγο πιο διαφορετική από τις προηγούμενες χρονιές.

Χαρακτηριστικά θα βάλουν περισσότερη ενημέρωση, για αυτό άλλωστε έχει ήδη δώσει τα χέρια και θα βρίσκεται στο πλατό η δημοσιογράφος, Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Την ανακοίνωση είχε κάνει η ίδια με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media.

Ποιος θα λείπει από το πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα;

Έκπληξη ωστόσο προκαλεί η είδηση πως ένα αγαπητό πρόσωπο μπροστά από τις κάμερες που βρισκόταν δυο χρόνια στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου αποχώρησε και δεν θα βρίσκεται φέτος στο πάνελ. Δεν είχε ακουστεί τίποτα για το όνομα του, γεγονός που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.

Ο λόγος για την Χρίσλα Γεωργακοπούλου, την δημοσιογράφο που μετέφερε πολλά αποκλειστικά και σχολίαζε τις ειδήσεις της επικαιρότητας με αιχμηρό λόγο. Όπως φαίνεται φέτος εντάσσεται στα πρόσωπα που άγνωστο παραμένει το τηλεοπτικό τους μέλλον.

Η φωτογραφία επιβεβαίωση (?) της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου έχοντας επιστρέψει από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο όπου πέρασε και τους τρείς μήνες για να βρίσκεται στο πλευρό του συντρόφου της (δείτε φωτογραφίες), γύρισε στο κανάλι και πόζαρε μαζί με όλους τους συνεργάτες της μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Στην φωτογραφία αυτή δεν βρίσκουμε πουθενά την Χρίσλα Γεωργακοπούλου...

Κατερίνα Καινούργιου Super Κατερίνα ALPHA

H δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει κάνει μόνο αναρτήσεις από τις καλοκαιρινές της διακοπές, ενώ όταν τελείωσε πριν το καλοκαίρι το Super Κατερίνα, είχε γράψει:

«Βάζω τη μπαταρία να φορτίσει, παίρνω σωσίβια, κουβαδάκια και ...επίσημα καλό καλοκαίρι!

Ήταν μια τηλεοπτική χρονιά άξια να μην ξεχαστεί, που παρέδωσε μαθήματα και μετρήσαμε αντοχές, δυνάμεις και ανθρώπους.

Κερδισμένοι όσοι γελάμε ακόμα δυνατά και ξέρουμε τι αξίζει και η πιο μικρή φωτεινη στιγμή.

Μια ❤️ και μια αγκαλιά σε όλους. Περάστε τελεια, μαγικα, υπέροχα, με υγεία και ο Σεπτέμβριος δεν είναι μακριά».