The Voice: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποχωρεί – Ποιοι είναι οι πιθανοί διάδοχοι για την καρέκλα του Coach

Τρία δυνατά ονόματα στο τραπέζι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
The Voice: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποχωρεί – Ποιοι είναι οι πιθανοί διάδοχοι για την καρέκλα του Coach

Ο νέος κύκλος του The Voice αναμένεται να φέρει σημαντικές αλλαγές, ξεκινώντας με την ανανέωση της τετράδας των coaches. Είναι ήδη γνωστό ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν θα επιστρέψει στην καρέκλα του coach, αφήνοντας μια κενή θέση που προκαλεί «πονοκέφαλο», καθώς δεν είναι εύκολο να βρεθεί αντικαταστάτης αντίστοιχου βεληνεκούς.

Η αναζήτηση των νέων coaches έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα παρά τις προσπάθειες της παραγωγής, ενώ ήδη έχουν έρθει οι πρώτες απορρίψεις. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είχε προσπαθήσει να προσελκύσει τον Χρήστο Μάστορα, που έχει εμπειρία από τα Rising Star και X-Factor, αλλά οι πληροφορίες της Ναταλίας Ανδρικοπούλου απ' τη Real Life λένε ότι δεν επιτεύχθηκε συμφωνία.

Χρήστος Μάστορας
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Δείτε επίσης: Αρετή Κοσμίδου: Με άλλο όνομα, μαλλιά & μαμά ενός παιδιού - Πώς είναι σήμερα και πού βρίσκεται το 16χρονο κορίτσι του The Voice

Δύο ονόματα-έκπληξη στη θέση του Αργυρού στο The Voice

Γιώργος Μαζωνάκης
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Παράλληλα, ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει δεχτεί πρόταση για να επιστρέψει σε ρόλο coach, όπως αναφέρει δημοσίευμα του reader.gr. Θυμίζουμε πως έχει συμμετάσχει ως κριτής στο παρελθόν και σε άλλα talent shows όπως το X Factor και το Your Face Sounds Familiar. Ωστόσο, δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν θα πει το «ναι» στο The Voice.

Στο τραπέζι βρίσκεται και το όνομα της Μαρίνας Σάττι για τη θέση της γυναίκας coach. Η Μαρίνα φαίνεται πως είναι το φαβορί για να φέρει φρέσκο αέρα στο show, μετά και την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision. Οι συζητήσεις της με το κανάλι είναι σε εξέλιξη, και όλοι αναμένουν να δουν αν θα αναλάβει τον ρόλο.

Το The Voice δεν είναι άγνωστο για τη Μαρίνα, καθώς το 2021 εμφανίστηκε επί σκηνής στο 1ο Knockout για να ερμηνεύσει ντουέτα με τον Σάκη Ρουβά. Οι δυο τους ανήκουν άλλωστε στην ίδια εταιρεία που συνεργάζεται στενά με την εκπομπή.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η εικόνα του νέου κύκλου του The Voice θα αλλάξει ριζικά, καθώς οι coaches και η χημεία τους είναι ένα βασικό κομμάτι του talent show.