ANT1: Τέλος για εκπομπή στην Prime Time ζώνη του σταθμού – Οι ανακατατάξεις και ο ρόλος του Αντώνη Κανάκη

Επιστρέφουν δυο projects που αγαπήθηκαν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
ANT1: Τέλος για εκπομπή στην Prime Time ζώνη του σταθμού – Οι ανακατατάξεις και ο ρόλος του Αντώνη Κανάκη

Αλλαγές έρχονται στη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1, καθώς μπορεί ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του να σημείωσαν επιτυχία με τα projects που παρουσίασαν, αλλά είναι επιθυμία τόσο του σταθμού, όσο και του παρουσιαστή να ανακατέψουν την τράπουλα από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής και παραγωγός είχε αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές, υποσχόμενος ότι θα επιστρέψει τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1, συνεχίζοντας τη μακρόχρονη παράδοση του Ράδιο Αρβύλα, που μετρά πλέον πάνω από 15 χρόνια παρουσίας.

Δείτε επίσης: Κόλαφος ο Αντώνης Κανάκης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Μας αποφεύγει και δίνει συνέντευξη στην ανιψιά του»

«Όσο κι αν ο κόσμος μας γίνεται δύσκολος να βλέπουμε την θετική πλευρά, ας τη βλέπουμε και να μην έχουμε μνήμη χρυσόψαρου! Θα τα πούμε την επόμενη σεζόν», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης στο τελευταίο επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα για φέτος. Ένα τηλεοπτικό «παιδί» του, ωστόσο, θα μείνει εκτός ΑΝΤ1 για τους προσεχείς μήνες.

Αντώνης Κανάκης

Τέλος το «Βινύλιο» από τον ΑΝΤ1

Στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε τόσο το Ράδιο Αρβύλα, όσο και οι Boomers, ωστόσο υπήρχε ένα κενό. Όπως φαίνεται το Βινύλιο θα παραμείνει σε αναμονή, τουλάχιστον μέχρι το δεύτερο μισό της σεζόν. Στην επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τις δύο εκπομπές του Αντώνη Κανάκη αναφέρεται:

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ

H μακροβιότερη ψυχαγωγική εκπομπή, που παραμένει στην κορυφή της τηλεθέασης για 16 χρόνια, επιστρέφει! Με την καυστική της ματιά, την ανατρεπτική της διάθεση και το αιχμηρό της χιούμορ, το Ράδιο Αρβύλα θα συνεχίσει να αφήνει το στίγμα του στη σάτιρα. Ο Αντώνης Κανάκης, μαζί με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, θα αποτελέσουν και πάλι την παρέα που θα μας κάνει να γελάσουμε, να σκεφτούμε και πάνω απ’ όλα να εκφραστούμε για τα θετικά και τα αρνητικά της κοινωνίας, της πολιτικής και της τηλεόρασης.

OI BOOMERS

Το νέο project των «Ράδιο Αρβύλα», οι «Boomers», θα επιστρέψει και φέτος με το μαγικό του σκηνικό γεμάτο χρώμα και αναμνήσεις, σχολιάζοντας και σατιρίζοντας την επικαιρότητα. Οι τρεις BOOMERS, Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης, μαζί με τους «Κωστάκη» και «Πασοκτσή», θα ξαναβγούν στους δρόμους για διαφορετικά ρεπορτάζ, θα αλληλεπιδράσουν με το κοινό, και θα προσφέρουν αποκλειστικές σατιρικές συνεντεύξεις και πολλά άλλα!