Μαρία Αναστασοπούλου: Η επίσημη ανακοίνωση για το επόμενο βήμα μετά τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη

Είναι γεγονός...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρία Αναστασοπούλου
Instagram / Μαρία Αναστασοπούλου

Η συνεργασία της Μαρίας Αναστασοπούλου με τον Γιώργο Παπαδάκη και τον ΑΝΤ1 ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό (δείτε εδώ τα λόγια που αντάλλαξαν στο φινάλε), με την ίδια να μην επιθυμεί να προχωρήσει σε οποιαδήποτε δήλωση σχετικά με το επόμενο βήμα της, αλλά και για τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Έκτοτε, υπήρχαν φήμες που την ήθελαν να "μετακομίζει" στο ΣΚΑΙ, ωστόσο η επιβεβαίωση ήρθε τελικά την Τρίτη 6 Αυγούστου, όταν ο σταθμός προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση. Η δημοσιογράφος πλέον θα βρίσκεται στο πλευρό του Άρη Πορτοσάλτε σε μία νέα εκπομπή, για την οποία βγήκε στον αέρα και το πρώτο trailer.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την εκπομπή της Μαρίας Αναστασοπούλου και του Άρη Πορτοσάλτε

«Live You, η καινούργια, καθημερινή εκπομπή με τον Άρη Πορτοσάλτε και την Μαρία Αναστασοπούλου έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Πρωταγωνιστές της εκπομπής οι πολίτες, με τις καταγγελίες, τις ιδέες και τις προτάσεις τους. Ό,τι συμβαίνει την στιγμή που συμβαίνει, ό,τι προβληματίζει την κοινωνία, είναι Live You και είναι στον ΣΚΑΪ.

Με ρεπορτάζ, έρευνες και συνεντεύξεις, το Live You θα συνομιλεί ζωντανά με τους τηλεθεατές, θα αναζητά καθημερινά λύσεις και απαντήσεις, θα ρίχνει φως σε σοβαρά θέματα που καίνε, θα είναι η φωνή όσων πρέπει να ακουστούν. Από τον Σεπτέμβριο, όλες οι εξελίξεις, στο Live You καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, με τον Άρη Πορτοσάλτε και τη Μαρία Αναστασοπούλου», γράφει συγκεκριμένα η ανακοίνωση.

Δείτε επίσης για την Μαρία Αναστασοπούλου: Χώρισε μετά από 12 χρόνια σχέσης με τον Γιάννη Κολοκυθά - Όλη η αλήθεια

Οι δηλώσεις που έκανε στην τελευταία της συνέντευξη σχετικά με τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη ήταν οι εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη από τη συνεργασία μου με τον ANT1. Ήταν πολύ χρήσιμα χρόνια, μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά. Με τον Γιώργο Παπαδάκη δεν γνωριζόμασταν από πριν, είχαμε βρεθεί 1-2 φορές τυχαία. Το γεγονός ότι με επέλεξε ήταν πολύ σημαντικό για εμένα».

«Δεν υπάρχει επαγγελματικό βήμα που έχει μόνο ευκολίες. Είμαι αρκετά σκληραγωγημένη, γιατί προχώρησα βήμα-βήμα, άρα πήγα συνειδητοποιημένη στο Καλημέρα Ελλάδα. Θα ήταν πολύ εύκολο να “συμφωνούμε” σε όλα, ενώ διαφωνούμε στην πραγματικότητα σε ορισμένα πράγματα, όπως διαφωνούν όλοι οι επαγγελματίες. Είναι περισσότερο τίμιο αυτό να φαίνεται μπροστά στις κάμερες. Δεν θα ήμασταν καλά αν συμφωνούσαμε σε όλα με τον Γιώργο Παπαδάκη, θα υπήρχε πρόβλημα. Πάντα σέβομαι την άποψή του. Στο διάλειμμα συζητούσαμε πώς θα προχωρήσουμε παρακάτω, έχω στο μυαλό μου πολύ απλά τα πράγματα».