Super Κατερίνα: Μένει ή φεύγει ο Γιάννης Πουλόπουλος; Αποκάλυψε την αλήθεια με μία ανάρτηση

Τέλος στις φήμες!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιάννης Πουλόπουλος
Instagram / Γιάννης Πουλόπουλος

Η εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, είχε πάρει το πράσινο φως από πολύ νωρίς για την επόμενη σεζόν, ωστόσο αυτό που δεν ήταν σίγουρο αφορούσε τα πρόσωπα που θα ολοκλήρωναν την ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου και εάν αυτά θα άλλαζαν ή θα έμεναν ίδια.

Έχουν γίνει ήδη δύο προσθήκες (δείτε εδώ ποια γυναίκα και ποιος άντρας θα βρίσκονται στο πρόγραμμα από Σεπτέμβρη), ωστόσο δεν είχε ακουστεί κάτι για οποιαδήποτε αποχώρηση. Και ενώ υπήρχαν κάποιες αμφιβολίες σχετικά με το τι θα κάνει ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος κάποια στιγμή είχε αναφέρει πως ίσως ήθελε να αφοσιωθεί στις σουίτες του στη Μύκονο (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό τους), αποκάλυψε την αλήθεια με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Δευτέρα 5 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση του Γιάννη Πουλόπουλου για το Super Κατερίνα

«Ραντεβού τον Σεπτέμβρη στον Alpha, με ανανεωμένη διάθεση, θετική ενέργεια και πλούσιο ρεπορτάζ. Μέχρι τότε φορτίζουμε τις μπαταρίες μας και απολαμβάνουμε το υπέροχο Ελληνικό καλοκαίρι. Καλές διακοπές σε όλους! Να περάσετε όσο πιο... ανέμελα γίνεται!», έγραψε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας την παραμονή του.


Οι συσκέψεις και τα ραντεβού της ομάδας της δεν σταματούν με πρώην συνεργάτη της να μας δίνει μία γεύση από την πρόσφατη επίσκεψή του στα γραφεία της Barking Well, που διαχειρίζεται τη Super Κατερίνα.

Πριν από λίγες μέρες έγινε και η αποκάλυψη. Ο συνεργάτης της ανέβασε βίντεο στο Instagram και η Κατερίνα Καινούργιου το αναδημοσίευσε, επιβεβαιώνοντας πως από την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται κι εκείνος στην ομάδα της. Δείτε το βίντεο:

Ο λόγος φυσικά γίνεται για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, στον οποίο η παρουσιάστρια είχε πλέξει το εγκώμιο πρόσφατα, μετά το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα. «Να πω κάτι με αγάπη. Η τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει και πάλι από τον Σεπτέμβριο, οπότε είσαι ευπρόσδεκτος, γιατί ήσουν ένας από τους καλύτερους συνεργάτες και σε περιμένουμε πώς και πώς. Η αλήθεια είναι ότι μας λείπεις φέτος», έλεγε πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου απευθυνόμενη στον δημοσιογράφο.