Νίκος Μουτσινάς: Επιστρέφει και επίσημα στην tv - Η ανακοίνωση του ALPHA για το όνομα της εκπομπής

Οι εκπλήξεις που θα δούμε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Επίσημο είναι πλέον πως ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στην τηλεόραση μετά τον ένα χρόνο διαλείμματος από την μικρή οθόνη όπου έκανε πολλά ταξίδι εντός και εκτός Ελλάδος για να γεμίσει τις μπαταρίες του. Ο ALPHA εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σχετικά.

Το κανάλι εκτός της συνεργασίας τους αποκάλυψε και το όνομα της εκπομπής που θα παρουσιάζει, όπως και την ώρα που θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του σταθμού.

Η ανακοίνωση του ALPHA για τον Νίκο Μουτσινά

«Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει «βραδιάτικα» στον Alpha! Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στον Alpha, ως γνήσιο παιδί του, για να κάνει τα βράδια μας όνειρο!

Ταλαντούχος, εξωστρεφής, άμεσος, ετοιμάζει τη νέα του βραδινή εκπομπή με εφόδια το χιούμορ, το τραγούδι, τις συνεντεύξεις και την καλή παρέα.

Ο Alpha τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία!», αναφέρει η ανακοίνωση του ALPHA.

Λίγες ημέρες πριν ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε στο σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια και γιόρτασαν τα γενέθλια της.

Νίκος Μουτσινάς ALPHA

Λεπτομέρειες για την εκπομπή

Ο Νίκος Μουτσινάς φαίνεται πως θα έχει στο πλευρό τη Ματίνα Νικολάου, η οποία σε πρόσφατες δηλώσεις της τόνισε πως θέλει να επιστρέψει στο ρόλο της Βάνιας. Στο τιμόνι της αρχισυνταξίας θα είναι και πάλι η Αγγελική Γιαννακόπουλου, που τον είχε στηρίξει και στο «Καλό Μεσημεράκι».

Ο παρουσιαστής έδωσε τα χέρια με τον Νίκο Κοκλώνη, στα χέρια του οποίου περνάει η παραγωγή. Αντί για καθημερινή, η νέα εκπομπή του Νίκου Μουτσινά θα προβάλλεται μόνο δύο φορές την εβδομάδα, διευκολύνοντας έτσι τα πράγματα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Ματίνα Νικολάου στην εκπομπή «Summer's Cool», από Σεπτέμβρη ξεκινούν οι προετοιμασίες, καθώς μέχρι τότε εκείνη θα βρίσκεται full time στο θέατρο για την επιθεώρηση «Τότε, τώρα, πάντα». Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες ακόμα, με την πρεμιέρα να προγραμματίζεται για αρχές Οκτώβρη. Η ηθοποιός και συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά τόνισε επίσης ότι δεν υπάρχει το τελικό ok, ωστόσο οι λεπτομέρειες βρίσκονται υπό συζήτηση.