«Νι. Μου. Βραδιάτικα» - Αυτός είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής του Νίκου Μουτσινά

Επιστρέφει δυναμικά στον Alpha

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«Νι. Μου. Βραδιάτικα» - Αυτός είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής του Νίκου Μουτσινά

Με ένα risque λογοπαίγνιο επιστρέφει στην τηλεόραση o Νίκος Μουτσινάς από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ο δημιουργός έχει συμφωνήσει με τον Alpha, ενώ αυτές τις μέρες οριστικοποιήθηκε και ο τίτλος της εκπομπής που θα παρουσιάζει και θα έχει διαφορετικό χαρακτήρα από το «Καλό Μεσημεράκι».

Αρχικά θα είναι βραδινή εκπομπή, όπως μαρτυράει και ο τίτλος της, εμπνευσμένος από τα αρχικά του παρουσιαστή της. Ο Νίκος Μουτσινάς θα έχει στο πλευρό τη Ματίνα Νικολάου, η οποία σε πρόσφατες δηλώσεις της τόνισε πως θέλει να επιστρέψει στο ρόλο της Βάνιας. Στο τιμόνι της αρχισυνταξίας θα είναι και πάλι η Αγγελική Γιαννακόπουλου, που τον είχε στηρίξει και στο «Καλό Μεσημεράκι».

Δείτε επίσης: Νίκος Μουτσινάς: Με αυτό το κανάλι “έκλεισε” για την επόμενη χρονιά

Ο παρουσιαστής έδωσε τα χέρια με τον Νίκο Κοκλώνη, στα χέρια του οποίου περνάει η παραγωγή. Αντί για καθημερινή, η νέα εκπομπή του Νίκου Μουτσινά θα προβάλλεται μόνο δύο φορές την εβδομάδα, διευκολύνοντας έτσι τα πράγματα.

Πότε ξεκινάει η νέα εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Ματίνα Νικολάου στην εκπομπή «Summer's Cool», από Σεπτέμβρη ξεκινούν οι προετοιμασίες, καθώς μέχρι τότε εκείνη θα βρίσκεται full time στο θέατρο για την επιθεώρηση «Τότε, τώρα, πάντα». Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες ακόμα, με την πρεμιέρα να προγραμματίζεται για αρχές Οκτώβρη. Η ηθοποιός και συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά τόνισε επίσης ότι δεν υπάρχει το τελικό ok, ωστόσο οι λεπτομέρειες βρίσκονται υπό συζήτηση.

Όπως ανέφερε και η εκπομπή του ΣΚΑΪ, αναφορικά με τον τίτλο του νέου project του Νίκου Μουτσινά στον ALPHΑ, αυτός θα είναι «Νι. Μου. Βραδιάτικα» και κάνει ήδη... πάταγο.