Φαίη Σκορδά: Αυτοί είναι οι νέοι συνεργάτες της στο MEGA - Τα δύο πρόσωπα που έχουν "κλειδώσει" για την καθημερινή της εκπομπή

Πότε θα γίνει η πρεμιέρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Φαίη Σκορδά, μπορεί μέχρι και το τέλος της εκπομπής της στο κανάλι του ΣΚΑΙ, Fay's Time, να μην είχε απαντήσει ξεκάθαρα εάν πρόκειται να φύγει από τον συγκεκριμένο σταθμό και να μετακομίσει σε άλλο, ωστόσο όλα δείχνουν πως οι συζητήσεις που είχε κάνει με το MEGA ήταν επιτυχημένες και έτσι την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται εκεί.

Δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, μάλιστα, με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Ναταλίας Ανδρικοπούλου, αναφέρει πως η παρουσιάστρια έχει ήδη αρχίσει να "κλειδώνει" τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ομάδα της νέα της καθημερινής εκπομπής.

Δείτε επίσης: Το δωμάτιο με την ιδιωτική πισίνα και η αστακομακαρονάδα - Φωτογραφίες από τις διακοπές της Φαίης Σκορδά στο Σούνιο

Ποια είναι η νέα ομάδα της Φαίης Σκορδά στο MEGA

Οι ίδιες πληροφορίες, συγκεκριμένα, αναφέρουν πως σε τελικές συζητήσεις βρίσκεται το κομμάτι της αρχισυνταξίας, το οποίο φαίνεται πως θα αναλάβει η Άννα Ορφανουδάκη, η οποία έχει προϋπηρεσία στο "Πάμε Πακέτο" αλλά και στο "Secret Song".

Από την άλλη πλευρά, ένα από τα πρόσωπα που έχει σίγουρα συμφωνήσει είναι από τον χώρο της αστρολογίας. Ο λόγος για την Βίκυ Παγιατάκη, η οποία μέχρι τώρα ήταν στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, που πλέον θα βρίσκεται στη μεσημεριανή ζώνη και, σύμφωνα, με το ίδιο ρεπορτάζ δεν θα έχει στήλη ζωδίων.

Δίπλα της θα είναι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ωστόσο κανένα άλλο όνομα δεν έχει κλείσει ακόμα, με τις διαδικασίες για την στελέχωση της εκπομπής να προχωρά με εντατικούς ρυθμούς και πίσω από τις κάμερες. Οι συμφωνίες και οι υπογραφές θα ολοκληρωθούν στα τέλη Αυγούστου και η πρεμιέρα του νέου project έχει προγραμματιστεί για τις 16 Σεπτεμβρίου, ωστόσο θα φανεί στην πορεία εάν αυτό είναι σίγουρο.

Δείτε επίσης: Ανανεωμένη η Φαίη Σκορδά: Έβγαλε τις τρέσες - Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της με το νέο της κούρεμα

Φαίη Σκορδά MEGA