O Γρηγόρης Αρναούτογλου αποχαιρέτησε το The 2Night Show για φέτος με: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ»

Ανανέωσε το ραντεβού του για την επόμενη χρονιά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
O Γρηγόρης Αρναούτογλου αποχαιρέτησε το The 2Night Show για φέτος με: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ»

Τελευταίες εκπομπές για φέτος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που επέλεξε τις ωραιότερες στιγμές της σεζόν κι ένα «ποτ πουρί» συνεντεύξεων στο The 2Night Show: Σάκης Ρουβάς, Ιωάννα Τούνη, Αθηνά Οικονομάκου και πολλοί άλλοι που φέτος εμπιστεύτηκαν τον παρουσιαστή, «παρέλασαν» από τις οθόνες μας για μία ακόμη φορά.

Μόλις τελείωσε η προβολή των επιλεγμένων βίντεο, λίγο μετά τις δύο το βράδυ της Τετάρτης (10/7), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να αποχαιρετήσει ο ίδιος το κοινό. Στα τελευταία λεπτά του The 2Night Show ο παρουσιαστής πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν, το κοινό που τον έφερε ξανά στην πρώτη θέση της βραδινής ζώνης, καθώς και τους συνεργάτες του, με τους οποίους ετοιμάζει νέα πράγματα από τη νέα χρονιά.

Δείτε επίσης: Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Πού θα είσαι; Θα μείνεις στον ΣΚΑΪ ή θα πας στο Mega;» - Η Φαίη Σκορδά απάντησε ανοιχτά

Ο αποχαιρετισμός του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show

«Κυρίες και κύριοι, θέλω να σας πω, χωρίς πολλά λόγια, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Υπέροχη χρονιά, περάσαμε καταπληκτικά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν να έρθουν, να ανοίξουν την καρδιά τους και να πουν όλα αυτά που θέλουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ανανεώνοντας το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για τη νέα χρονιά. Όπως τόνισε, οι συνεργάτες του έχουν στο μυαλό τους πολλές εκπλήξεις, τις οποίες και θέλουν να υλοποιήσουν μόλις επιστρέψουν στο πόστο τους.

Θυμίζουμε πως από τη νέα χρονιά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναλαμβάνει τριπλό ρόλο στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Πέρα απ' το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» και το «The 2Night Show», ο παρουσιαστής θα επιστρέψει στην ταξιδιωτική εκπομπή που παρουσίαζε στο παρελθόν και δηλώνει άκρως ενθουσιασμένος γι' αυτό το νέο (και νοσταλγικό ταυτόχρονα) project. Οι πρώτες εκπομπές του αναμένεται να προβληθούν από την Κρήτη, αλλά στη λίστα των προορισμών του υπάρχουν περιοχές απ' όλη την Ελλάδα.