Γιώργος Λιάγκας: Καθυστέρησε να βγει στον αέρα το Πρωινό και πέταξε "καρφί" - «Ο Γιώργης Παπαδάκης την έκανε την...»

Θα αλλάξει ώρα εκπομπή;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Καθυστέρησε να βγει στον αέρα το Πρωινό και πέταξε

Το πρωί της Τετάρτης 3 Ιουλίου ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε λίγη ώρα αργότερα στον αέρα της εκπομπής του, στο κανάλι του ΑΝΤ1, καθώς ο Γιώργος Παπαδάκης καθυστέρησε να κάνει αποφώνηση στο Καλημέρα Ελλάδα. Καλωσόρισε, λοιπόν, τους τηλεθεατές, ωστόσο δεν μπόρεσε να μην το αναφέρει και πέταξε το "καρφί" του στον συνάδελφό του.

Παρόλα αυτά, δήλωσε πως δεν τον ενοχλεί ιδιαίτερα να ξεκινά και αργότερα γενικά το Πρωινό, διότι θεωρεί πως εάν το περιεχόμενο είναι ποιοτικό, ο κόσμος θα παρακολουθεί σε κάθε περίπτωση και το ποιος είναι πριν ή τι ώρα κάνει έναρξη κάθε πρόγραμμα δεν παίζουν τόσο ρόλο.

Το "καρφί" του Γιώργου Λιάγκα στον Γιώργο Παπαδάκη

«Σήμερα ο Γιώργης Παπαδάκης την έκανε την υπέρβασή του. Δεν πειράζει. Δεν πειράζει. Είναι παλιός, τον σεβόμαστε όλοι και μακάρι όλοι να κάνουμε την πορεία του στην ελληνική τηλεόραση. Είναι ο πατριάρχης όλων μας ο Γιώργης και να ξεκινάμε και 10:20, δεν πειράζει. Εγώ δεν τα πιστεύω αυτά περί lead in κλπ... Άμα είναι να σε δουν θα σε δουν. Αυτά είναι αστεία. Έχεις περιεχόμενο; Έχεις ουσία; Αν δεν έχεις...», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Απαγορεύονται για τις γυναίκες κοντά φορέματα, μπλούζες με πολύ ανοιχτό ντεκολτέ και...» - Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τους εργαζομένους του

Σε δηλώσεις που έχει κάνει στο πρόσφατο παρελθόν για το συμβόλαιό του με το κανάλι, πάντως, δεν αναφέρει κάτι για αλλαγή ώρας, ωστόσο επισημαίνει: «Επειδή έχει γίνει ένα σήριαλ κι έχω ακούσει του κόσμου τις βλακείες όλο αυτό το διάστημα... Υπέγραψα την Παρασκευή το νέο μου συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Θα βγάλει και μία τυπική ανακοίνωση ο σταθμός. Δεν είναι ουσιαστικά πράγματα οι ανακοινώσεις, γιατί λένε "τι θα αναφέρεται" Δηλαδή λένε "τι θα αναφέρεται". Θα αναφέρεται ότι ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1. Ανανέωσα, υπέγραψαν. Θέλω να πω ευχαριστώ γιατί είχα παραπάνω από μία προτάσεις όλο αυτό το διάστημα, από σημαντικούς ανθρώπους, από σημαντικά κανάλια. Ευχαριστώ όλους όσοι με προσέγγισαν αυτό το διάστημα. Από την αρχή προτεραιότητα μου ήταν ο σταθμός. Άργησα να υπογράψω γιατί ήταν μια εκπομπή η οποία έχει εξελιχθεί με τα χρόνια, κάνουμε κάτι διαφορετικό σε αυτή την εκπομπή.

Είμαι τυχερός γιατί έχω πολύ καλούς συνεργάτες. Θεωρώ ότι είμαστε η καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα και πίσω από τις κάμερες. Άργησα γιατί είχα κουβέντες με το σταθμό πως μπορεί να εξελιχθεί αυτό, όχι να αλλάξουν πρόσωπα να γίνει πιο πολύ αυτό που θεωρώ εγώ μοντέρνα με κέντρο τον άνθρωπο. Θα με ρωτήσετε να κάνω και άλλη εκπομπή. Μου προτάθηκε αλλά δεν είναι late night. Είναι κάτι άλλο. Δεν θα γίνει άμεσα. Αν το κάνω είναι κάτι ωραίο και διαφορετικό. Του χρόνου θα είμαι πάλι εδώ. Θα έχουμε κάποιες αλλαγές αλλά η εισήγηση μου στο σταθμό να είμαστε όπως είμαστε».

Σίγουρο ωστόσο φαίνεται πως είναι το γεγονός ότι βρίσκεται στα "μαχαίρια" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.