Νίκος Μάνεσης: Ακούγεται καιρό στους διαδρόμους του Alpha - Με μία εκπομπή από του χρόνου

Δείτε αναλυτικά την απόφασή του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μάνεση έγιναν την Κυριακή 23/6 από την εκπομπή Επί Τόπου και την Τζώρτζια Συρίχα. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο δημοσιογράφος έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Alpha, ωστόσο ο ίδιος θα προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές.

Πιο αναλυτικά, μέχρι σήμερα ο Νίκος Μάνεσης παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha το Σαββατοκύριακο και παράλληλα την πρωινή εκπομπή στο ίδιο κανάλι "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση".

Δείτε επίσης: «Μήπως τελικά διανύεις τις τελευταίες ημέρες σου στην τηλεοπτική Ιερουσαλήμ...» - Τα "καρφιά" του Νάσου Γουμενίδη στον Νίκο Μάνεση

Οι αλλαγές για τον Νίκο Μάνεση στον Alpha από την επόμενη σεζόν

Το ρεπορτάζ λοιπόν, αναφέρει πως ο Νίκος Μάνεσης από του χρόνου εγκαταλείπει την καρέκλα του στην παρουσίαση του δελτίου παρά τη μεγάλη επιτυχία και τα πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης που κάνει. Οι πληροφορίες της δημοσιογράφου μάλιστα κάνουν λόγο, πως στη θέση του είναι πολύ πιθανό να δούμε τη Μαρία Νικόλτσιου.

Σε ό,τι αφορά την εκπομπή του Νίκου Μάνεση στον Alpha, ο ίδιος είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες στον αέρα του "Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση": «Σύμφωνα με την αγία AGB εχθές δεν μας είδε κανείς. Και βγαίνετε εσείς και λέτε ότι μας είδατε. Η λογική λέει ότι πρέπει να βγάλουμε μαύρο, διότι βγάζοντας μαύρο και χωρίς πρόγραμμα, θα πιάσουμε περισσότερα. Είχα δώσει όρκο να μη ξαναμιλήσω. Χάλασε... Φτάξτε το! Είναι ντροπή! Ξέρουμε, γνωρίζουμε...

Εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Επειδή εδώ υπάρχει κόσμος που θα χάσει τη δουλειά του, δεν υπάρχει καλαμπούρι. Δεν γίνεται και αυτό το πρόβλημα να μπει κάτω από το χαλί. Δεν θα έπρεπε να έχουμε καθόλου διαφημίσεις εμείς, πιάσαμε μηδέν εχθές. Ιορδάνη, διαφημίσεις για εκπομπή που κάνει μηδέν», (δείτε εδώ το βίντεο).