Μπέττυ Μαγγίρα: Εκτός ΑΝΤ1, τέλος το I Love ΣουΚου - Ο όρος που της έθεσε το κανάλι

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, το μεσημέρι του Σαββάτου 15 Ιουνίου, ξεκίνησε συζήτηση για τις αποφάσεις και τις κουβέντες των καναλιών με τους παρουσιαστές και τα διαφορετικά τηλεοπτικά πρόσωπα, κάτι που το τελευταίο διάστημα απασχολεί πολύ, καθώς πλησιάζει το τέλος της σεζόν.

Έφτασαν, λοιπόν, και στην Μπέττυ Μαγγίρα, για την οποία ανέφεραν πως όλα δείχνουν ότι δεν θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον ΑΝΤ1, γεγονός που επισήμαναν αργότερα και στην εκπομπή Καλύτερα Δε γίνεται. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, ο σταθμός έθεσε όρο στην παρουσιάστρια να βάλει και το κομμάτι της ενημέρωσης στο πρόγραμμά της, αλλά εκείνη αρνήθηκε.

Αυτός ήταν και ο λόγος που είχε συγκρουστεί πέρυσι και με το OPEN πριν αποχωρήσει. Η ίδια έχει ήδη ενημερώσει τους συνεργάτες της πως δεν θα συνεχίσει και έτσι ο καθένας είναι έτοιμος να πάρει τις δικές του αποφάσεις για το μέλλον.

Το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου για την αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα από τον ΑΝΤ1

Τα σχόλιά της γι' αυτό θέλησε να κάνει η Μαρία Μπακοδήμου, λέγοντας: «Συμβαίνουν τραγικά γεγονότα δυστυχώς, που τον κόσμο τον ενδιαφέρει να μάθει την εξέλιξή τους. Δεν μπορείς να περάσεις από αυτά χωρίς να τα ακουμπήσεις καθόλου. Η δουλειά που κάνουμε είναι δύσκολη, το ξέρετε και το ζείτε και το ζούμε στο πετσί μας. Κάθε χρονιά ή κάθε φορά που τελειώνει το συμβόλαιο του παρουσιαστή, ο παρουσιαστής είναι στη θέση να ψάξει να βρει μία καινούργια στέγη ή να ανανεώσει, οι συνεργάτες να δουν αν συμπεριλαμβάνονται... Τι να κάνουμε; Είναι αυτή η δουλειά, όπως είναι του ηθοποιού που κάθε σεζόν ψάχνει να βρει έναν καινούριο ρόλο».

Και επειδή στη σημερινή έναρξη του «I Love ΣουΚου», η Μπέττυ Μαγγίρα μπήκε με το τραγούδι "Το δικό μας το σπίτι σε άλλους νοικιάστηκε", που θεωρήθηκε πως τελικά είχε νόημα, η Μαρία Μπακοδήμου πήρε τον λόγο και σημείωσε: «Τους βγάζω το καπέλο σε αυτοσκαρκασμό, βαθμολογία δέκα! Το μήνυμα ήταν καθαρό και είχε και χιούμορ. Παιδιά, η τηλεόραση θέλει γενικά στομάχι. Δεν γίνεται να την κάνεις, αν δεν έχεις στομάχι».

Δείτε επίσης: Δημήτρης Μακαλιάς: «Δεν υπάρχει καμία δέσμευση πλέον με το κανάλι» - Νέες εξελίξεις με το συμβόλαιό του