Θα τη χάσει στο παρατσάκ το Οpen - Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Τσολάκη

«Έχει ζήτηση..»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Τσολάκη είναι ένα από τα πρόσωπα, που πρωταγωνιστούν στη ζώνη του Σαββατοκύριακου με την παρουσιάστρια να αναλαμβάνει τη μεσημεριανή εκπομπή Open weekend για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Μέχρι το καλοκαίρι λοιπόν και την επίσημη λήξη της σεζόν θα τη βλέπουμε κανονικά στη θέση της, ωστόσο έχουν αρχίσει να ακούγονται διάφορα σενάρια σχετικά με το που θα βρεθεί από του χρόνου η Ελένη με την ίδια να απαντάει πρόσφατα:

«Δεν ισχύει τίποτα ακόμα από αυτά που γράφονται. Είναι πολύ νωρίς και δεν το λέω δημοσιοσχετίστικα, είναι η αλήθεια. Φτάνουμε στα τελειώματα του Φλεβάρη. Νομίζω ότι από δω και πέρα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τον σταθμό και με όλα. Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο για να σας πω. Δεν υπάρχουν σενάρια. Θα δούμε από δω και πέρα», είχε πει η Ελένη Τσολάκη (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για το γάμο της με τον Πετρουλάκη).

Μέσα από νέο ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό μας την Τρίτη 28/2 έγινε γνωστό, πως η παρουσιάστρια μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να μιλήσει με το κανάλι σχετικά με την ανανέωση όχι του συμβολαίου της. Μέλη του πάνελ, τόνισαν ωστόσο, πως κακώς το Open καθυστερεί το ραντεβού με την Τσολάκη, καθώς η ίδια έχει μεγάλη ζήτηση μιας και τη θέλουν και από άλλα κανάλια με τον ΑΝΤ1 να είναι ένα από αυτά.

Τίποτα όμως ακόμη δεν είναι βέβαιo και επίσημο, καθώς αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις αναφορικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Τσολάκη.

Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Τσολάκη