Μετά το ασύλληπτο περιστατικό στον αέρα του Love It με τον Τάσο Χαλκιά, η Ιωάννα Μαλέσκου θα βρεθεί καλεσμένη σε εκπομπή της ΕΡΤ και θα μιλήσει για όλους και για όλα. Η παρουσιάστρια θα παραχωρήσει μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη που σίγουρα θα συζητηθεί…
Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπομπή που θα πάει καλεσμένη η Μαλέσκου
Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, νέα πρόσωπα. Το 2022 μπαίνει δυναμικά στη ζωή μας και η εκπομπή της ΕΡΤ1, «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 στις 00:15, δεν θα μπορούσε παρά να κάνει «ποδαρικό» στον καινούργιο χρόνο με μια λαμπερή παρουσία, που μπήκε δυναμικά στην τηλεόραση τη χρονιά που πέρασε.
Η Ιωάννα Μαλέσκου, η «δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά» της μεσημεριανής ζώνης, έρχεται στην παρέα μας για να κάνει τον δικό της απολογισμό, σε μια χρονιά που της άλλαξε τη ζωή. Μιλάει για το πώς πήρε την απόφαση να μετακομίσει από την Κρήτη στους τηλεοπτικούς δέκτες όλης της Ελλάδας, για τον «άγριο», όπως λέει, ανταγωνισμό της μεσημεριανής ζώνης και εξηγεί γιατί χάρηκε με την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη.
Αφηγείται τη διαδρομή της από την Πρέβεζα, όπου μεγάλωσε, στην Αθήνα, με ενδιάμεσους σταθμούς τη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη και θυμάται τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως δασκάλα σ’ ένα δυσπρόσιτο και ορεινό χωριό του νομού Ηρακλείου.
Εξηγεί πώς πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την έδρα για να κυνηγήσει το όνειρό της στην τηλεόραση, μιλάει για τα λάθη, τις παρεξηγήσεις και την κριτική που έχει δεχτεί και δεν διστάζει να παραδεχτεί ποιες επιλογές της θα άλλαζε, αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω.
Για αυτό το λόγο ο Χαλκιάς έγινε έξαλλος μαζί της
Η κόντρα αυτή φαίνεται πως δεν έχει τέλος, καθώς ο Τάσος Χαλκιάς “έσκασε” με νέο σχόλιο κατά της Ιωάννας Μαλέσκου κάτω από ανάρτηση που έκανε ο Σταύρος Νικολαΐδης και εξήγησε το λόγο που έγινε έξαλλος.
«Πως φαίνεται ότι τα παιδάκια που κρύβονται πίσω από τα πληκτρολόγια για να λοιδορούν τους πάντες δεν έχουν ιδέα από το μέγεθος και την αξία του Τάσου Χαλκιά. Δεν έχουν πατήσει το πόδι τους σε θέατρο και το μόνο που ξέρουν γι’ αυτόν είναι το Λαβ Σόρρυ. Και έχουν και το θράσος να τον συγκρίνουν με άλλους… επίκαιρους συναδέλφους.
Όλοι όμως εμείς καθώς και οι θεατρόφιλοι, ξέρουν ότι πέρα από σπουδαίος ηθοποιός, είναι από τους πιο ευγενείς, καλόκαρδους και γλυκομίλητους ανθρώπους στον χώρο. Και είναι δύσκολο να τον εκνευρίσεις. Από την άλλη η Ιωάννα Μαλέσκου που την ξέρω πριν καν ανεβεί στην Αθήνα ακόμα και της έχω δώσει 2 μεγάλες συνεντεύξεις, πάντα την θεωρούσα και μορφωμένη και ευγενική και είχαμε κάνει ωραίες κουβέντες.
Δεν ξέρω, αν της είπαν κάτι στο αυτί πριν ή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αλλά πραγματικά μου έκανε εντύπωση η προσποιητή ευγένεια και συγκαλυμμένη ειρωνεία της. Δεν την ήξερα έτσι. Εγώ τουλάχιστον σαν θεατής αυτό εισέπραξα. Αλλά όταν έχεις αργήσει 1 ώρα να βγάλεις (δεν εννοώ την Ιωάννα, δεν φταίει εκείνη, απλά εκείνη έπρεπε να διορθώσει τα πράγματα) έναν άνθρωπο με την αξία και τα χρόνια του Τάσου, το πρώτο που πρέπει να κάνεις ξεκινώντας την κουβέντα και για να ηρεμήσεις τον καλεσμένο σου, είναι να ζητήσεις ταπεινά 1000 συγνώμη κι όχι να προσπαθείς να το αποφύγεις σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Είναι πολύ έξυπνη και το κατάλαβε εξ αρχής ότι ήταν στραβωμένος.
Κι αντί να απολογηθεί, συνέχιζε αδιάφορα, πράγμα που εξόργισε ακόμα περισσότερο τον καλεσμένο. Με μια ειλικρινή συγνώμη στην αρχή, που πιστεύω ότι είναι στον χαρακτήρα της, θα είχαν λυθεί όλα», έγραψε ο ηθοποιός.
https://www.instagram.com/p/CYCsWLHIc46/
Το σχόλιο του Τάσου Χαλκιά
Κάτω από την ανάρτηση στα σχόλια, ο Τάσος Χαλκιάς έγραψε: «Με ακρίβεια 100/0!!! τοποθετήσεις το γεγονός Σταύρο μου ίσως επειδή γνώριζες την Ιωάννα από παλιά!!! Η παρατεταμένη αγένεια και η παντελής ασέβεια όμως διανθισμένη με μπόλικη ειρωνεία αλλά και επίμονη παπαγαλία να ειπωθεί το μάθημα τής σπουδαγμένης ομορφοκοπελιάς εξάντλησε τα περιθώρια της υπερκαμηλίσιας υπομονής μου και με τη γνωστή ευγένειας που με διακρίνει κράτησα τις ισορροπίες… Την αγάπη μου σε όλους τους ενδιαφερόμενους».


">
">
">
">
">
">
">