Ανατροπές και εντάσεις παρακολουθήσαμε στο χθεσινό (8/11) επεισόδιο του GNTM 4, από τον τραυματισμό ενός παίκτη την ώρα της φωτογράφισης μέχρι και αυτόν που αποχώρησε.

Τα 8/11 highlights του GNTM 4

Το νέο challenge άφησε “άφωνα” τα επίδοξα μοντέλα

Άλλο ένα επεισόδιο του GNTM 4 ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR. Όσο περνάει ο καιρός ο κλοιός ολοένα και στενεύει με αποτέλεσμα τα επίδοξα μοντέλα να αισθάνονται πως ο ανταγωνισμός έχει φουντώσει για τα καλά, μετά από την απρόσμενη αποχώρηση που είδαμε.

Αυτή τη φορά οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να ετοιμαστούν για να… χορέψουν. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καράβας μπήκε στο σπίτι και ετοίμασε τα μοντέλα για ένα νέο challenge. Μια προωθητική καμπάνια για παπούτσια, όπου όλα περιστρέφονται γύρω από τα χορευτικά πόδια, που τα φοράνε.

Το concept καλεί τα μοντέλα να αναδείξουν τα υποδήματα τους καθώς εκτελούν σβούρες, τουίστ και ρυθμικές φιγούρες, υπό την καθοδήγηση της εντυπωσιακής καθηγήτριας χορού, Μαρίας Αντιμησάρη.

Το μοίρασμα των disadvantage έφερε αντιδράσεις; – Ποιο είναι το concept της σημερινής δοκιμασίας;

Το GNTM 4 επέστρεψε για άλλη μια φορά με ένα άκρως απολαυστικό επεισόδιο. Μετά από το challenge χορού, σειρά είχε η νέα δοκιμασία για τα επίδοξα μοντέλα.

Για πρώτη φορά στα χρονικά του GNTM 4, το concept ‘Rodeo’ επιστρέφει σε νέο location αλλά με τα ίδια ζητούμενα. Aυτή τη φορά στο Σοφικό Κορινθίας, τα fashion cowboys και cowgirls καλούνται να αναμετρηθούν τόσο μεταξύ τους, όσο και με έναν μηχανικό μαινόμενο ταύρο, για την καμπάνια βιταμινούχου νερού.

Το άτομο που έπρεπε να δώσει τα disadvantage ήταν η Κυβέλη. Oι δύο κοπέλες στις οποίες έδωσε τα disadvantages η Κυβέλη είναι η Όλγα και η Μαρία. Άραγε  ποιοι θα καταφέρουν να… «δαμάσουν» τις δυσκολίες του concept;

Ο κακός χαμός στο σετ με τον τραυματισμό του Ναπολέων

Μετά από το τέλος του challenge όπου είχε μια δόση από χορό, σειρά είχε η δοκιμασία η οποία ήταν άκρως απαιτητική. Πιο συγκεκριμένα το GNTM 4 έχει αποδείξει από τα πρώτα κιόλας επεισόδια πως ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα μοντέλα φουντώνει ολοένα και περισσότερο μιας και πλησιάζουμε στον νικητή.

Έτσι λοιπόν, απόψε οι πόζες έπρεπε να είχαν χάρη και δυναμισμό μέχρι τελικής πτώσης, σε μια δοκιμασία που και το παραμικρό στραβοπάτημα μετράει. Τα μοντέλα έκαναν τα πάντα προκειμένου να δώσουν τα πολυπόθητα «κλικ» στο φακό. 

Μεταξύ άλλων ο Ναπολέων ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους σε σχέση με την επίδοσή του στο παιχνίδι, μετά το τέλος του σετ κατάλαβε πως είχε τραυματίσει αρκετά σοβαρά το χέρι του καθώς είχε πρηστεί. Για αυτό τον λόγο υπήρξε και η άμεση βοήθεια. 

Σε σοκ οι κριτές με τον τραυματισμό του Γιάννη

Τα μοντέλα του GNTM 4 κλήθηκαν να αναμετρηθούν με έναν μηχανικό μαινόμενο ταύρο, για την καμπάνια βιταμινούχου νερού.  Οι πόζες έπρεπε να έχουν χάρη και δυναμισμό μέχρι τελικής πτώσης, σε μια δοκιμασία που και το παραμικρό στραβοπάτημα μετράει. 

Μεταξύ άλλων ο πρώτος τραυματισμός δεν άργησε να έρθει καθώς με το που τελείωσε το σετ ο Ναπολέων κατάλαβε πως είχε χτυπήσει άσχημα αφού το χέρι του είχε πρηστεί αρκετά. Δύσκολη ημέρα είχε επίσης και ο Γιάννης Μπούτος ο οποίος έχασε την ισορροπία του πέφτοντας με άσχημο τρόπο από τον ταύρο.

«Στο τέλος, έτσι όπως δάμαζα τον ταύρο, το γόνατό μου, μέσα βρήκε στην επιφάνεια τη σκληρή, οπότε χτύπησα πολύ απότομα, ήταν πολύ ξαφνικό. Ευτυχώς όταν έπεσα είχε τελειώσει ο χρόνος της δοκιμασίας».

Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε

Μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR, οι τηλεθεατές είδαν άλλο ένα επεισόδιο του GNTM 4 καθώς οι εξελίξεις κάθε φορά είναι άκρως καταιγιστικές. Μέσα σε όλα ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος καθώς τα 10 μοντέλα βρέθηκαν αντιμέτωπα με μια ακόμη δοκιμασία αποχώρησης.

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας αγόρια και κορίτσια βρέθηκαν στο πλατό και στάθηκαν απέναντι από την κριτική επιτροπή προκειμένου να αποφασίσουν ποια είναι η καλύτερη φωτογραφία αλλά και άτομο θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Τα μοντέλα που είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες στο σημερινό επεισόδιο ήταν ήταν ο Αιμιλιανός και ο Γιάννης. Αυτός που τελικά δεν τα κατάφερε ήταν ο Αιμιλιανός.