Ελένη Βουλγαράκη: Πώς από νοσοκόμα έγινε παρουσιάστρια – Το love story με τον striker του Παναθηναϊκού

Η ερωτική απογοήτευση που την οδήγησε στην Αθήνα και το νέο βήμα που έκανε στη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη

Ελένη Μπορμπόλη
Ελένη Βουλγαράκη: Πώς από νοσοκόμα έγινε παρουσιάστρια – Το love story με τον striker του Παναθηναϊκού

Αν και, σήμερα, η Ελένη Βουλγαράκη είναι ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz, με μια επιτυχημένη καριέρα τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο, η ζωή της ξεκίνησε πολύ διαφορετικά και κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον δρόμο που θα έπαιρνε, λίγα χρόνια πριν.

Συγκεκριμένα, η διάσημη παρουσιάστρια γεννήθηκε στην Καστοριά, στις 9 Μαρτίου του 1990 και έμεινε εκεί μέχρι την ηλικία των 18 ετών. Όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό, σπούδασε νοσηλευτική, ωστόσο δεν άσκηση ποτέ το επάγγελμα.

«Δεν έγραψα καλά στις Πανελλήνιες και βρέθηκα στην Λάρισα στην νοσηλευτική. Όταν έκανα πρακτική σαν νοσηλεύτρια, είδα ότι δεν μπορώ να το αντέξω, με έριχνε ψυχολογικά. Έπαθα αρρωστοφοβία. Στεναχωριόμουν. Είχα πάρει απαλλαγή όταν οι ασθενείς έκαναν την ανάγκη τους. Δεν μπορούσα να το κάνω αυτό και ήταν ένα πολύ βασικό κομμάτι», εξομολογήθηκε η ίδια.

Όσον αφορά την μετακόμισή της στην Ελλάδα και την ενασχόλησή της με τον χώρο της δημοσιογραφίας, η Ελένη Βουλγαράκη είχε αποκαλύψει:

«Είχα μια μεγάλη σχέση 5 χρόνια στην Καστοριά με έναν άνθρωπο που ήθελα να παντρευτώ. Δεν ερχόταν η πρόταση και από αντίδραση έφυγα στην Αθήνα και γράφτηκα στη σχολή δημοσιογραφίας. Ήθελα να πάω αλλά ήταν και ένα κίνητρο παραπάνω. Όλα γίνονται για καλό και για κάποιον λόγο. Θα τον ευγνωμονώ μια ζωή που δεν μου είπε να τον παντρευτώ. Ήμουν μικρή, θα έρθουν όλα στην ώρα τους. Στα Mad εξοικειώθηκα με τον τηλεοπτικό φακό και το ραδιόφωνο».

Κάπως έτσι, λοιπόν, ξεκίνησε η καριέρα της στα ΜΜΕ και σύντομα βρέθηκε να παρουσιάζει την εκπομπή του Music 89,2, "Τα κουνάβια". Φέτος, θα την δούμε και για δεύτερη χρονιά στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης: H Ελένη Βουλγαράκη μπήκε στην κουζίνα και ο Φώτης Ιωαννίδης την... αποθεώνει για τα viral αγγουράκια!

Η σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη

«Είναι μια κοπέλα που γνωρίζουμε πολύ καλά και εκείνος είναι πάρα πολύ δημοφιλής ποδοσφαιριστής, παίζει στον Παναθηναϊκό. Μιλάμε για την Ελένη Βουλγαράκη, η οποία είναι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον Φώτη Ιωαννίδη. Θα κλείσει 10 Ιανουαρίου τα 24. Έχουν μία διαφορά ηλικίας...» - Αυτή ήταν η πρώτη ανακοίνωση που έγινε για την σχέση της 34χρονης παρουσιάστριας με τον striker του Παναθηναϊκού, στις αρχές του έτους, από τον Νίκο Γεωργιάδη.

Αρκετοί μήνες έχουν περάσει από τότε και το ζευγάρι φαίνεται πιο ευτυχισμένο από ποτέ, ενώ ήδη συγκατοικούν σε σπίτι στα βόρεια προάστια. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού βρήκε στο πρόσωπο της παρουσιάστριας τον άνθρωπο του και έτσι πήρε την απόφαση να την γνωρίσει στην οικογένεια του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Secret και της δημοσιογράφου Σάσας Σταμάτη οι γονείς του όχι μόνο την συνάντησαν αλλά και την καμαρώνουν. Μάλιστα και εκείνος έχει γνωρίσει την οικογένειας της Ελένης Βουλγαράκη.

voulgaraki

«Είμαι πολύ καλά. Δε θεωρώ ότι κάνω κάτι διαφορετικό, κινούμαι φυσιολογικά.Αν κάθομαι και σκέφτομαι αν θα κάνω κάτι για να μην πει κάποιος κάτι, ειδικά για κάτι φυσιολογικό, το έχω χάσει το παιχνίδι. Κάνω αυτό που λέει η καρδιά μου και δεν με νοιάζει οτιδήποτε κακοπροαίρετο πει ο οποιοσδήποτε για την προσωπική μου ζωή. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν, είμαι πολύ ευτυχισμένη και δε με αφορά καθόλου να το δείξω και να το μοιραστώ», δήλωσε πρόσφατα η Ελένη Βουλγαράκη για την προσωπική της ζωή.

Αλλά και ο Φώτης Ιωαννίδης, από την πλευρά του, είχε πει για την σχέση του: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο και στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά και αυτό έχει σημασία νομίζω».