Σαν δυο σταγόνες νερό - Η απίθανη ομοιότητα 3 επώνυμων Ελληνίδων με τις κόρες τους

Μαμάδες και κόρες ίδιες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Κάποιες από αυτές ακολουθούν τα χνάρια των μαμάδων τους, άλλες έχουν πάρει το δικό τους δρόμο στη ζωή. Συλλέξαμε λοιπόν, τρεις επώνυμες Ελληνίδες που με τις κόρες τους είναι σαν δυο σταγόνες νερό. Τα λεγόμενα μας αποδεικνύουν οι κοινές φωτογραφίες τους.

Αυτές είναι οι επώνυμες Ελληνίδες που μοιάζουν συγκλονιστικά με τις κόρες τους

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μέχρι το 1996 ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη, την Χριστιάνα που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1994. Από το 1999 έως το 2007 υπήρξε παντρεμένη με τον πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη, την Ανδριάννα που ήρθε στον κόσμο τον Αύγουστο του 2000.

Η τραγουδίστρια και με τις δυο κόρες της μοιάζει πολύ, ωστόσο η ομοιότητα με την πρώτη της κόρη είναι συγκλονιστική και αυτό αποδεικνύουν και διάφορες φωτογραφίες τους που έχει αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Να σημειώσουμε πως η Χριστιάννα έχει την δική της εταιρία καλλυντικών ενώ ασχολείται και με την ζωγραφική (δείτε τις δηλώσεις που είχε κάνει σε μια από τις εκθέσεις που έχει κάνει).

Νατάσα Θεοδωρίδου κόρη

Ασύλληπτη ομοιότητα με τις κόρες της έχει και η Τζένη Μπαλατσινού. Η Αμαλία και η Αλεξάνδρα είναι σαν δυο σταγόνες νερό με το πρώην μοντέλο που μέχρι σήμερα διαθέτει μια συγκλονιστική ομορφιά. Τις κόρες της απέκτησε από το γάμο της με τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Κωστόπουλο (έχουν ακόμα έναν γιο - δείτε πως είναι σήμερα).

Μπορεί και οι δυο κόρες της να μένουν στο εξωτερικό ωστόσο έχουν συχνή επικοινωνία με την μητέρα τους, ενώ όποτε μπορούν έρχονται στην Ελλάδα και περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί.

Τζένη Μπαλατσινού κόρες

Εκπληκτική ομοιότητα με τις κόρες της έχει και η Κατερίνα Διδασκάλου. Η ηθοποιός απέκτησε τις κόρες της μέσα από το γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Βέη.

«Με τον πρώτο μου άντρα έμεινα λιγότερο από δέκα χρόνια. Τον γνώρισα στη Νέα Υόρκη, ήταν διπλωμάτης και σπουδαίος ποιητής. Μαζί του απέκτησα τις δυο κόρες μου. Τον γιο μου τον έκανα σε πιο ώριμη ηλικία. Με άλλο μπαμπά. Ήμουν 35αρα. Υπάρχει κάτι στη ζωή μου. Δεν είμαι παντρεμένη και δε μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική ζωή μου .

Όταν υπάρχει μια ουσιαστική σχέση, είναι θέμα χώρου και χρόνου. Από μια σχέση ζητάω σεβασμό και αγάπη για αυτό που κάνω και είναι δύσκολο. Εγώ, ας πούμε, δε θα μπορούσα να είμαι με ηθοποιό. Δεν είναι εύκολο για τον άλλο στις ερωτικές σκηνές. Πρέπει ο άλλος να καταλαβαίνει ότι αυτή είναι η ζωή σου και δεν μπορεί να αλλάξει. Είναι δύσκολο να παίξεις μια ερωτική σκηνή. Εγώ ήμουν τυχερή στις ερωτικές σκηνές. Οι συνάδελφοί μου ήταν ένας κι ένας», είχε πει η Κατερίνα Διδασκάλου σε συνέντευξή της για τον πρώτο της γάμο.

Κατερίνα Διδασκάλου κόρες