5+1 Διάσημες Ελληνίδες που έχουν κάνει πλαστική στήθους - Ποια αντί να βάλει, έβγαλε και στεναχώρησε τον άντρα της;

Για την τελευταία εγώ προσωπικά δεν το γνώριζα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Στον σύγχρονο κόσμο, η αισθητική χειρουργική έχει γίνει μια συνηθισμένη πρακτική, με πολλές γυναίκες να επιλέγουν να βελτιώσουν την εμφάνισή τους και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους μέσω αυτής. Στην Ελλάδα, πολλές διάσημες γυναίκες έχουν καταφύγει σε πλαστική χειρουργική στο στήθος, επιλέγοντας να αλλάξουν ή να βελτιώσουν το σώμα τους σύμφωνα με τις προσωπικές τους επιθυμίες και ανάγκες.

Σε αυτό το άρθρο, λοιπόν, θα δούμε 8 από τις πιο γνωστές Ελληνίδες που έχουν υποβληθεί σε αυτήν την διαδικασία, αναδεικνύοντας τις ιστορίες τους και τον αντίκτυπο αυτών των αποφάσεων στη δημόσια εικόνα τους και στην καριέρα τους.

Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου πλαστική στήθους
Instagram/@katken85

H Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει διστάσει να παραδεχτεί δημόσια τις επεμβάσεις που έχει κάνει, λέγοντας: «Έκανα τη μύτη μου όταν ήμουν 17 και όταν αργότερα έκανα αυξητική στήθους, δεν το είχα πει στον μπαμπά μου. Δεν ήθελα να το μάθει από την τηλεόραση».

Δείτε εδώ πως ήταν πριν τις πλαστικές (Φωτογραφία)

Ελένη Χατζίδου

Χατζίδου πλαστική
Instagram/@eleni.hatzidou

«Ναι έχω κάνει πλαστική στο στήθος, κάτι που έχουν κάνει οι μισές γυναίκες της Ελλάδας και επιθυμούν οι υπόλοιπες. Γενικά δεν είμαι της υπερβολής. Ούτε ήθελα να προκαλέσω. Ήταν κάτι που τόνωσε την αυτοπεποίθηση μου. Ήθελα να το κάνω, αλλά το σκεφτόμουν τρία χρόνια, γιατί φοβόμουν το νυστέρι. Δεν το μετάνιωσα όμως ποτέ», είχε δηλώσει η Ελένη Χατζίδου σε παλιότερη συνέντευξή της.

Δείτε εδώ πως ήταν πριν τις πλαστικές (Φωτογραφίες)

Τζένη Μπαλατσινού

Μπαλατσινού πλαστική
Instagram/@jennybalatsinou

Μιλώντας στο περιοδικό Ok, παλιότερη, η Τζένη Μπαλατσινού είχε πει για τις πλαστικές: «Είμαι υπέρ. Όταν είχα κάνει στο στήθος το είχα παραδεχτεί. Και τι έγινε; Αν αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη σε ενοχλεί και θα ήθελες να το αλλάξεις, καλό είναι να το κάνεις. Οπότε αν σύμφωνα με τον Νεύτωνα, κάτι πάνω μου αρχίσει να πέφτει και δεν μου αρέσει, θα το σηκώσω».

Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα πλαστική
Instagram/@foureira

Ακομπλεξάριστη και χαλαρή η Ελένη Φουρέιρα είχε δηλώσει για την πλαστική στήθους: «Έχω πει ότι έχω φτιάξει το στήθος μου. Το αποφάσισα ξαφνικά ένα πρωί. Πάντα όμως είχα αυτοπεποίθηση. Σκέψου ότι έβγαινα στην τηλεόραση με ανοιχτό το μπούστο και επειδή δεν είχα, φαινόμουν σαν κοκαλιάρα και δεν με ένοιαζε… Ό,τι κάνω θα το πω, δεν θα το κρύψω».

Δείτε εδώ πως ήταν πριν τις πλαστικές (Φωτογραφίες)

Δούκισσα Νομικού

Δούκισσα Νομικού πλαστική
Instagram/@dutchesss_

Επέμβαση στο στήθος της έχει κάνει η Δούκισσα Νομικού, η οποία γιόρτασε την αλλαγή ντεκολτέ με την iconic εμφάνιση με... cupcakes στο στήθος, στην πασαρέλα των MadWalk 2012. Tο 2011 είχε δηλώσει: «Για να τελειώσει όλη αυτή η παραφιλολογία και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, το ήθελα, το έκανα, μου αρέσει και το θέμα τελειώνει εδώ. Δεν έχω σκοπό να το κρύψω, ούτε και να το αναλύσω».

Δείτε εδώ πως ήταν πριν τις πλαστικές (Φωτογραφίες)

Κατερίνα Λάσπα

Κατερίνα Λάσπα πλαστική
Instagram/@cat_laspa

Η Κατερίνα Λάσπα μείωσε το στήθος της και... στενοχώρησε τον άντρα της. Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Το μίκρυνα γιατί δεν μπορούσα να το κουβαλάω. Επειδή είμαι πολύ με τον αθλητισμό και υπερκινητική, μου ήταν δύσκολο να το κουβαλάω όλο αυτό. Όταν τελείωσα το θέμα πρωταθλητισμού κλπ. αυτό άρχισε να κοιτάει και προς τα κάτω. Ξέρεις τι είναι να κοιμάσαι και αυτό να πηγαίνει το ένα δεξιά και το άλλο αριστερά; Ήθελα την άνεσή μου. Τώρα κοιτάνε ευθεία, όπου τα πας πάνε και είναι και ακούραστα».