Τους «ξέρασε» η showbiz: Από διάσημοι άσημοι - 5 Έλληνες που άλλαξαν ξαφνικά ζωή

Οι τεράστιες αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση και τα σημερινά τους επαγγέλματα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Γιώργος Σεϊταρίδης πριν και μετά
Γιώργος Σεϊταρίδης πριν και μετά

Ο κόσμος της δημοσιότητας είναι γεμάτος φώτα, κάμερες και αδιάκοπη προσοχή. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις όπου διάσημοι Έλληνες επιλέγουν να απομακρυνθούν από αυτήν την εκτυφλωτική λάμψη και να ζήσουν μια πιο ήρεμη και ιδιωτική ζωή.

Στο άρθρο αυτό, λοιπόν, θα εξερευνήσουμε τις ιστορίες κάποιων από αυτούς τους ανθρώπους που, παρά τη μεγάλη επιτυχία και αναγνωρισιμότητα, αποφάσισαν να αλλάξουν πορεία, αναζητώντας διαφορετικές αξίες και εμπειρίες μακριά από τη δημόσια σκηνή. Αυτές οι ιστορίες προσφέρουν μια σπάνια ματιά στις εσωτερικές αναζητήσεις και τις προσωπικές επιλογές που οδηγούν κάποιον να εγκαταλείψει τα φώτα της δημοσιότητας και να ακολουθήσει ένα νέο, ίσως πιο αυθεντικό, μονοπάτι στη ζωή του.

5 Διάσημοι Έλληνες που άλλαξαν καριέρα

Γιώργος Σεϊταρίδης

Γιώργος Σεϊταρίδης
Γιώργος Σεϊταρίδης στους Singles

Ο «Περιστερόπουλος» από τους Singles, αλλά και πρωταγωνιστής αρκετών τηλεοπτικών επιτυχιών αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω και να ξεκινήσει μια νέα ζωή στο Πήλιο. Εκεί, ο Γιώργος Σεϊταρίδης μαζί με τη σύζυγό του, Όλγα Θανασιά απολαμβάνουν την αγροτική και ήρεμη ζωή του, όπου ο ηθοποιός είναι πια μελισσοκόμος. Και όπως τονίζει, όχι μόνο δεν έχει μετανιώσει για την απόφασή του. Αλλά είναι χαρούμενος με τη νέα καθημερινότητά του.

Δείτε επίσης: Κάποιοι σταμάτησαν στο δημοτικό: 11+1 διάσημοι Έλληνες που δεν τελείωσαν το σχολείο

Άντα Λιβιτσάνου

Άντα Λιβιτσάνου πως είναι σήμερα
02-10-2008 Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού-Παρουσίαση προγράμματος ΑΝΤ1.Θανάσης Ευθυμιάδης-Άντα Λιβιτσάνου

Η γνωστή ηθοποιός, Άντα Λιβιτσάνου, τα τελευταία χρόνια απέχει από τα τηλεοπτικά και θεατρικά δρώμενα. Έχοντας ανοίξει το δικό της ζαχαροπλαστείο στα νότια προάστια, φτιάχνοντας μάλιστα η ίδια τα γλυκά ενώ είχε και δική της τηλεοπτική εκπομπή.

Αν μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε τα απίστευτα γλυκά της, και οπωσδήποτε τις φημισμένες τούρτες της, τότε ίσως αντιληφθείτε ότι ήταν προδιαγεγραμμένη η πορεία της και η αλλαγή επαγγελματικής πλεύσης.

Πάνος Μιχαλόπουλος

Υπήρξε σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, της «χρυσής» εποχής της τηλεόρασης και του θεάτρου. Ο γνωστός ηθοποιός, λίγο πριν η κρίση έρθει στην χώρα μας αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να τα αφήσει όλα πίσω. Και να αποσυρθεί στο κτήμα του στην Καλαμάτα. Συγκεκριμένα έχει δηλώσει:

Πάνος Μιχαλόπουλος
25-09-2007 Βυζαντινό Μουσείο-Παρουσίαση προγράμματος ΑΝΤ1.Πάνος Μιχαλόπουλος-Χάρης Ρώμας

«Δεν με ενδιαφέρουν οι προτάσεις που μου κάνουν. Δεν έχουν σχέση με τον Πάνο Μιχαλόπουλο που εγώ έχω μέσα μου. Αποφεύγω τα πάντα. Χαίρομαι όταν περπατάω στον δρόμο και με πιάνουν μικροί και μεγάλοι και μου λένε “μεγαλώσαμε με σένα”. Αυτή είναι η παρακαταθήκη μου. Τώρα, έχω τόσες πολλές ασχολίες με τα κτήματα που μου άφησε ο πατερούλης μου στην Καλαμάτα, που δεν βρίσκω κενές ώρες για να γευτώ την προσωπική μου ζωή.

Αποφεύγω κάθε είδους δημοσιότητα, γιατί δεν με ενδιαφέρει αυτός ο τομέας πλέον. Δεν με ενδιαφέρει να δουλέψω στην τηλεόραση, ούτε και στο θέατρο όμως. Δεν υπάρχει και θέατρο για να δουλέψεις πια. Δυο αξιόλογα θέατρα έχει πλέον η Αθήνα. Τίποτα άλλο. Και αυτό που βλέπουμε είναι θέατρο του παραλόγου».

Πάνος Μιχαλόπουλος
Instagram

Σοφία Αλιμπέρτη

Ξεκίνησε την καριέρα της τη δεκαετία του ’80 ως ηθοποιός και ήταν ένα από τα αστέρια της εποχής. Τη δεκαετία του ’90 πρωταγωνίστησε σε πολλές σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης σημειώνοντας επιτυχία. Και κάπου εκεί, αποφάσισε να κάνει μια στροφή στην καριέρα της και να ασχοληθεί με την παρουσίαση, στην οποία σημείωσε επίσης μεγάλη επιτυχία, βλέποντας τις τηλεοπτικές της μετοχές να ανεβαίνουν. Μέχρι που πήρε την απόφαση πριν λίγα χρόνια να τα αφήσει όλα πίσω και να μετακομίσει στην Πάρο, το αγαπημένο της νησί.

Σοφία Αλιμπέρτη
21/05/2006

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια ζει μόνιμα στην Πάρο από το 2013, όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά. Στην Αθήνα έρχεται για λίγο, ενώ οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι πλέον σπάνιες.


Σοφία Αλιμπέρτη
11/01/2024 -Μαρινέλλα-Σοφία Αλιμπέρτη-NOX

Γαλήνη Τσεβά

Δείτε επίσης: Άλλοι κρεμάστηκαν, άλλοι ήπιαν χάπια, άλλοι πήδηξαν από το μπαλκόνι - 5+1 Διάσημοι Έλληνες που αυτοκτόνησαν

Η «Σόφη» της σειράς «Ντόλτσε Βίτα» ήταν μια από τις αγαπημένες τηλεοπτικές ηρωίδες του κοινού. Η κατά κόσμον Γαλήνη Τσεβά έχει παίξει και σε άλλες πετυχημένες σειρές αλλά ο ρόλος της στη σειρά του MEGA έχει γράψει ιστορία!

Γαλήνη Τσεβά
16-01-2007 Baraonda-Πάρτυ Αντώνη Λουδάρου.Αντώνης Λουδάρος-Γαλήνη Τσεβά

Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, εργάζεται ως Dj με το χαρακτηριστικό όνομα Dj Galida παραμένοντας κούκλα και με στιλ με τα γκρίζα μαλλιά της.

Γαλήνη Τσεβά
Instagram/@galinitseva