Σπάνιο φωτογραφικό υλικό: 4 διάσημες Ελληνίδες χωρίς ρετούς - Τα κορμιά τους με μικροσκοπικά μαγιό

Κλικ από το παρελθόν, όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Στην εποχή της τεχνολογίας και των κοινωνικών δικτύων, όπου η εικόνα παίζει κυρίαρχο ρόλο, η αυθεντικότητα και η αληθινή ομορφιά συχνά κρύβονται πίσω από φίλτρα και ρετούς. Αυτό βέβαια, δεν ίσχυε πάντα και γι' αυτό θα μιλήσουμε σε αυτό εδώ το άρθρο. Παλιότερα επώνυμες κυρίες της ελληνικής showbiz επέλεγαν να φωτογραφηθούν χωρίς τη χρήση φίλτρων και ψηφιακής επεξεργασίας, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα αυτοπεποίθησης και αποδοχής.

Το Youweekly.gr, λοιπόν, κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και σας παρουσιάζει παρακάτω ένα σπάνιο φωτογραφικό άλμπουμ!

Οι επώνυμες κάποια καλοκαίρια πριν

Κατερίνα Στικούδη

Κατερίνα Στικούδη
01-05-2007 Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Ζαππείου.Κατερίνα Στικούδη

«Δεν θεωρώ ότι πρέπει να καθόμαστε στη σιωπή, ειδικά όταν μια γυναίκα βρίσκεται στην περίοδο της λοχείας, που είναι μια περίοδος και η ίδια και ψυχολογικά και το σώμα θέλει χρόνο για να επανέλθουν. Πέρα από αυτό, δεν είναι ωραίο να κρίνουμε τα κιλά κανενός. Ο καθένας θα είναι όπως θέλει να είναι και αν θέλω να πάρω κι άλλα δέκα, θα φάω μέχρι σκασμού και λόγο δεν θα δώσω σε κανέναν», δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της η Κατερίνα Στικούδη, μετά τα αρνητικά σχόλια που πήρε για την εμφάνισή της λίγο αφότου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Γωγώ Μαστροκώστα

Γωγώ Μαστροκώστα
20-8-2007 Η Γωγώ Μαστροκώστα στην παραλία

Για το πρόγραμμα της διατροφής της, η Γωγώ Μαστροκώστα έχει αποκαλύψει πως, τρώει υγιεινά και χάνει κάποια κιλά: «Έκανα για δύο μήνες την τυπική διατροφή που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για να χάσει κιλά. Έτρωγα σαλάτες, ψάρια, άπαχο κρέας και φρούτα, ενώ έκοψα τα γαλακτοκομικά. Για εμένα η γυμναστική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Φυσικά πρέπει να προσέχει κανείς και την δίαιτά, αλλά χρειάζεται και άσκηση. Η αλήθεια είναι ότι έχω αδυναμία στο καλό φαγητό. Δεν μπορώ να κρατηθώ, αν δω κάτι που μου αρέσει, θα το φάω. Όμως με λίγη άσκησή είναι πιο εύκολο να παραμείνεις στα κιλά σου ή ακόμα και να αδυνατίσεις».

Χριστίνα Παππά

Χριστίνα Παππά
16-06-2008 Μύκονος.Χριστίνα Παππά

«Επειδή διαβάζω τα σχόλιά σας, ναι έχω μεγαλώσει, ναι είμαι 100 χρονών, ναι έχω κυτταρίτιδα, ναι έχω παχάκια, ναι έχω κοιλιά. Ποτέ δεν ασχολήθηκα αν είμαι όμορφη ή άσχημη. Έχω μία υπέροχη καρδιά, αγνή ψυχή, βρίσκω πάντα το θετικό, δεν κακοκολογώ κανέναν.

Τώρα αν εσείς οι λίγοι μετρημένοι στα δάχτυλα ασχολείστε αν υπάρχουν χοντρές γυναίκες και ασχολείστε με τις ζωές των άλλων ειλικρινά σας λυπάμαι. Συμβουλή κάντε λίγο σεξ παραπάνω μπας και ξελαμπικάρει το μυαλουδάκι σας», ήταν η απάντηση της Χριστίνας Παππά στο Tik Tok όταν άρχισε να παίρνει άσχημα σχόλια για την ηλικία της.

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη
06-08-2008 Μύκονος.Ελένη Μενεγάκη

Τα tips της Ελένης Μενεγάκη για να διατηρεί τη σιλουέτα της:

  1. Καταναλώνει άπαχη πρωτεΐνη: Η παρουσιάστρια προτιμά κοτόπουλο ή λευκό ψάρι και λαχανικά με χαμηλούς υδατάνθρακες όπως είναι τα μανιτάρια, οι αγκινάρες, οι μελιτζάνες και οι ντομάτες.
  2. Αποφεύγει τη ζάχαρη: Η Ελένη όταν θέλει να φάει κάτι γλυκό επιλέγει κάτι χωρίς σαντιγί και σχετικά light. Όπου μπορεί αντικαθιστά τη ζάχαρη με το μέλι ενώ το αγαπημένο της γλυκό είναι charlotte με σαβαγιάρ και κρέμα τυρί.
  3. Σωστή ενυδάτωση: Η παρουσιάστρια φροντίζει να ενυδατώνεται σωστά καταναλώνοντας 1,5 λίτρο νερό ημερησίως.
  4. Ξύδι: Η ίδια συνηθίζει να προσθέτει στα φαγητά της ξύδι το οποίο βοηθά στην καύση του λίπους.