Οι... άπιστες της ελληνικής showbiz: Διάσημες Ελληνίδες που έμπλεξαν με τρίτο πρόσωπο

«Είναι αμέτρητοι οι άντρες που έχω καταστρέψει»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η απιστία είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει ανθρώπους και πολιτισμούς ανά τους αιώνες. Στην Ελλάδα, μια χώρα με βαθιές παραδόσεις και ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς, οι ιστορίες απιστίας έχουν συχνά τραβήξει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης και της κοινής γνώμης. Ειδικά όταν πρόκειται για διάσημες προσωπικότητες, οι οποίες βρίσκονται συνεχώς στο προσκήνιο, οι αποκαλύψεις τέτοιων περιστατικών προκαλούν σάλο και γίνονται θέμα συζήτησης για πολύ καιρό.

Σε αυτό το άρθρο, λοιπόν, θα εξετάσουμε τις ιστορίες μερικών διάσημων Ελληνίδων που απάτησαν στις σχέσεις τους, πάντα με γνώμονα την αντικειμενικότητα και τον σεβασμό προς τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

10 διάσημες Ελληνίδες που μίλησαν ανοιχτά για το θέμα της απιστίας

Δήμητρα Ματσούκα

Δήμητρα Ματσούκα

«Έχω απατήσει, γιατί να νιώσω τύψεις; Θεωρώ πολύ λάθος και εγωιστικό να μην συγχωρείς την απιστία. Όσοι έχουμε απιστήσει, ξέρουμε ότι τελικά δεν σημαίνει τίποτα», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η γνωστή ηθοποιός.

Ελεονώρα Μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη

Για να εκδικηθεί έχει απατήσει και η Ελεονώρα Μελέτη, αφού όπως είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της στο παρελθόν: «Ζούσα για τη στιγμή της εκδίκησης. Έχω ρίξει κέρατο σʼ αυτόν που μου το έριξε. Το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου. Περίμενα να γίνει, μέχρι να εμφανιστεί ο κατάλληλος. Εμφανίστηκε, το έριξα, το ευχαριστήθηκα και έμεινα με τον άλλον 4 ολόκληρα χρόνια. Αυτό είναι που τον πείραξε τον άλλον, γιατί δεν ήταν κάποια ξεπέτα. Φυσικά και το έμαθε, γιατί ήμουν τόσο ερωτευμένη και αυτός ερχόταν κάτω από το σπίτι μου, παρακαλούσε τους γονείς μου και εγώ του έλεγα πως είναι πολύ αργά»

Βάνα Μπάρμπα

Βάνα Μπάρμπα

«Ήμουν εγωίστρια στη δόξα μου. Ανελέητη στους έρωτες μου… Είναι αμέτρητοι οι άντρες που έχω καταστρέψει. Την ώρα που έλεγα σε κάποιον ότι θα είναι ο παντοτινός μου έρωτας, την ίδια στιγμή έφευγα. Είχα την έπαρση της ομορφιάς. Πάντα έψαχνα το καλύτερο. Και ακόμα κι όταν είχα το καλύτερο, δεν μπορούσα να το εκτιμήσω», έχει δηλώσει στο παρελθόν το απόλυτο θηλυκό.

Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr