Απόστολος Λύτρας: Ιωάννα Τούνη, Παντελής Παντελίδης κι όχι μόνο - Οι 10 πολύκροτες υποθέσεις που είχε αναλάβει

Blue Horizon, Κολωνός κι άλλα εγκλήματα που στιγμάτισαν την κοινή γνώμη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Απόστολου Λύτρα να πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές, ειδήσεις και περιοδικά μετά την παραδοχή του πως ξυλοφόρτωσε την σύζυγό του Σοφία Πολυζωγοπούλου, αλλά στο παρελθόν μας έχει απασχολήσει ξανά αφού ο 52χρονος είχε εμπλοκή σε μια σειρά από υποθέσεις που κατά διαστήματα συγκέντρωναν τα φώτα της δημοσιότητας.

Από την Ιωάννα Παλιοσπύρου και την Ρούλα Πισπιρίγκου, μέχρι τη μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό... Πάμε να τις δούμε αναλυτικά...

Απόστολος Λύτρας: Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγο

Δείτε επίσης: Σοφία Πολυζωγοπούλου: Ποια είναι η δικηγόρος σύζυγος του Απόστολου Λύτρα - Έχουν μαζί ένα παιδί

Το 2020 ο Απόστολος Λύτρας, ανέλαβε την υπεράσπιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, που έδινε μάχη μετά την επίθεση με βιτριόλι, να πάρει πίσω τη ζωή της. Ήταν δίπλα της, τόσο στις αίθουσες των δικαστηρίων όσο και έξω από αυτές.

Ωστόσο, σήμερα, μετά τα πρόσφατα γεγονότα η Ιωάννα αποκάλυψε δημόσια πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει η συνεργασία τους.

Λίγα χρόνια νωρίτερα είχε υπερασπιστεί την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, στη διαμάχη που υπήρχε με τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου, που επέβαιναν στο μοιραίο αυτοκίνητο, του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Στις αρχές του 2022, όταν ολόκληρη η χώρα περίμενε να μάθει τι είχε συμβεί με τα 3 νεκρά παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο ίδιος αναλαμβάνει για λίγους μήνες την υπεράσπισής της. Αποφασίζει να διακόψει τη συνεργασία, όταν όπως είχε αναφέρει, ο τότε σύζυγος της μητέρας που καταδικάστηκε για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, έκανε γνωστό πως δεν θα την στηρίξει.

Στην υπόθεση μαστροπείας στον Κολωνό, ο Απόστολος Λύτρας έχει αναλάβει την υπεράσπιση της μητέρας της 12χρονης που είχε προφυλακιστεί.

Στην υπόθεση του 66χρονου «ψευτογιατρού», ο Απόστολος Λύτρας έχει υπερασπιστεί νομικά έναν συγγενή θύματός του.

Δείτε επίσης: Ζήνα Κουτσελίνη: 4 επώνυμοι Έλληνες που την "σταύρωσαν" δημόσια για τον Λύτρα - «Βρωμιάρα, σιχαμένη, εμετική»

Στη δικαστική διαμάχη για τις καταγγελίες περί revenge porn κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο έμπειρος ποινικολόγος είχε αναλάβει την υπεράσπιση της 28χρονης πρώην συντρόφου του παρουσιαστή.

Ο Απόστολος Λύτρας βρέθηκε και στο τιμόνι της υπεράσπισης της Ιωάννας Τούνη για το revenge βίντεο που είχε κυκλοφορήσει παντού με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Το 2022 απασχολήθηκε επίσης με την σύντροφο του Θέμη Αδαμαντίδη, Βαρβάρα Κίρκη

Ο Απόστολος Λύτρας είχε την υπεράσπιση και της πρώην παίκτριας του Survivor, Σοφίας Μαργαρίτη, που προχώρησε σε αγωγή κατά της παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί για τον τραυματισμό της στο παιχνίδι.

Η αξέχαστη υπόθεση του Αντώνη με την Blue horizon, είχε συγκλονίσει τότε την κοινή γνώμη. Ο Απόστολος Λύτρας είχε αναλάβει την υπεράσπιση της οικογένειάς του αδικοχαμένου 36χρονου...