Μια ξανθιά στα καλλιστεία «σημάδεψε» για πάντα την Ολυμπία Χοψονίδου! Δείτε το πρόσωπό της και θα μείνετε κάγκελο!

Η ιστορία ξεκίνησε το 2006, στα Καλλιστεία του ΑΝΤ1, τότε που με έναν μορφασμό απαρέσκειας και περιφρόνησης η ίδια, όχι απλώς έκλεψε την παράσταση, αλλά την απήγαγε κανονικά και την κράτησε όμηρο για αρκετά χρόνια μετά τον πιο πολυσυζητημένο διαγωνισμό γυναικείας ομορφιάς που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.

Εκείνο όμως που πιθανότατα δεν θυμάται από εκείνη τη χρονιά ούτε η ίδια η Ολυμπία Χοψονίδου -ή ίσως δεν έμαθε ποτέ- είναι ότι, μετά τη στέψη της, η οργή της Τζούλιας έκανε την αλαζονεία της να εκραγεί, σαρώνοντας τα πάντα. Τόσο η ίδια όσο και η Ολυμπία ανήκαν στη μεγάλη των μοντέλων σχολή -και το πρακτορείο- της Κρίστης Κρανά, η οποία και, κατά παράδοση, διοργανώνει μια πανηγυρική εκδήλωση στο τέλος κάθε σεζόν. Η Τζούλια, έξαλλη με την απόφαση της κριτικής επιτροπής των καλλιστείων να της στερήσουν το στέμμα που η ίδια και πολλοί άλλοι θεωρούσαν ότι της ανήκε, αποπειράθηκε να θέσει βέτο στη γυναίκα που την ανέδειξε: «Κρίστη, ή εγώ θα εμφανιστώ στη γιορτή της σχολής ή η Χοψονίδου. Αποφάσισε».

Και η κυρία Κρανά αποφάσισε: η Ολυμπία στην πασαρέλα, η Τζούλια θεατής. Το κακό όμως είχε γίνει, καθώς η Αλεξανδράτου έγινε το αγαπημένο άθυρμα των ΜΜΕ, τα οποία κολάκευαν τις πιο αδύναμες πλευρές του χαρακτήρα της, όπως τον εγωκεντρισμό, την υπεροψία και την αμετροέπειά της, αποσπώντας άφθονο υλικό για κουτσομπολιό.

Ολυμπία Χοψονίδου: «Διέρρευσε» η ηλικία της! Φαίνεται πολύ μικρότερη…

Και μολονότι η Ολυμπία Χοψονίδου ήταν η νόμιμη κάτοχος του τίτλου «Σταρ Ελλάς» και ταξίδεψε στο Λος Αντζελες προκειμένου να αναμετρηθεί με άλλες 72 καλλονές από όλο τον πλανήτη για την ανάδειξη της Μις Κόσμος, ο «τυφώνας Τζούλια» δεν επέτρεψε να αξιοποιήσει τον τίτλο της και όλα τα συμπαρομαρτούντα οφέλη που θα μπορούσαν να είχαν προκύψει. Θα έλεγε κανείς ότι σήμερα η Ολυμπία Χοψονίδου δεν δυσανασχετεί καθόλου για το ότι είναι γνωστή κυρίως ως «κυρία Σπανούλη» – ίσα ίσα!

Μετά τα σημαδιακά Καλλιστεία του 2006 και τον σχετικό ντόρο, η Χοψονίδου προβληματιζόταν για το επαγγελματικό της μέλλον, καθώς για ένα διάστημα οι επαγγελματικές προτάσεις, με τη συχνότητα και τον όγκο που θα ταίριαζε στο στάτους μιας εστεμμένης Σταρ Ελλάς, απλώς δεν έρχονταν. Αυτό εξομαλύνθηκε με την πάροδο του χρόνου, ενώ, όπως εξυπακούεται, η Ολυμπία ήταν μία από τις πιο ελκυστικές, επώνυμες, πλέον, Ελληνίδες – με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους κάθε είδους επίδοξους μνηστήρες.

Εκτός όμως από ένα πολύ σύντομο φλερτ με γνωστό νεαρό τραγουδιστή, το οποίο ουδέποτε επιβεβαιώθηκε επίσημα, τα προσωπικά της παρέμεναν επιμελώς μακριά από τη δημοσιότητα. Ολα αυτά σύντομα θα άλλαζαν άρδην. Από τη δημόσια, κοσμική -αλλά χωρίς εξαλλοσύνες- ανεμελιά του μοντέλου στον οστρακοειδώς κλειστό οικογενειακό βίο, η απόσταση αποδείχθηκε τόσο μεγάλη όσο μια απόφαση, αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

Οπως είναι γνωστό, ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος: όταν συναντήθηκαν, εντελώς τυχαία, το καλοκαίρι του 2008 στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου, η Ολυμπία δεν γνώριζε καν ποιος ήταν ο Βασίλης Σπανούλης. Ενα αυθόρμητο, «χύμα» κάλεσμα από τον Γιάννη Μπουρούση στάθηκε η αφορμή ώστε η Σταρ Ελλάς να πλησιάσει την μπασκετοπαρέα που είχε προσαράξει στις μυκονιάτικες ξαπλώστρες. Εκτός από τον Μπουρούση, η Ολυμπία γνώρισε τον μετέπειτα κουμπάρο της, Νίκο Ζήση, και, βέβαια, τον κολλητό του, Βασίλη Σπανούλη. Το ότι εκείνος ήταν τότε αρραβωνιασμένος, έτοιμος να προχωρήσει στη δημιουργία οικογένειας με τον παιδικό του έρωτα, αποδείχθηκε απλώς ένα προσωρινό εμπόδιο. Τα υπόλοιπα, είναι απλά ιστορία!

Ολυμπία Χοψονίδου: Την συμμετοχή της στα καλλιστεία λίγοι την θυμούνται! Ειχε δυο μέτρα πόδια και κορμί “λαμπάδα”!

Την συμμετοχή της Ολυμπίας Χοψονίδου στα  καλλιστεία λίγοι την θυμούνται. Είχε δυο μέτρα πόδια και κορμί “λαμπάδα” το μοντέλο. 

Το μοντέλο πριν δημιουργήσει την οικογένεια που έχει σήμερα και σε λίγους μήνες φέρει στον κόσμο το 6ο της παιδάκι, “φώτισε” τον χώρο της μόδας με την συμμετοχή της στα καλλιστεία.

Το 2006 η Ολυμπία Χοψονίδου, κέρδισε τον τίτλο της Star Hellas, κάνοντας επίσης γνωστή την Τζούλια Αλεξανδράτου με τον απίστευτο μορφασμό που έκανε, όταν έμαθε ότι δεν είναι εκείνη η «Βασίλισσα της ομορφιάς».

Τότε το μοντέλο, πριν φέρει στον κόσμο τα πέντε παιδιά της, είχε κορμί λαμπάδα, ενώ διατηρεί μέχρι και σήμερα δυο μέτρα πόδια.

Δείτε τις φωτογραφίες…