Η δημοσιογράφος Νατάσα Ταραράκη βγήκε μέσω ζωντανής σύνδεσης από την Λήμνο στο Buongiorno, όπου σημειώθηκε οι μεγαλύτερες ζημιές από την κακοκαιρία Bora. Η ρεπόρτερ λοιπόν, έχοντας δει τις εικόνες και έχοντας μιλήσει με τους κατοίκους ξέσπασε σε λυγμούς.

Όπως αποκάλυψε από τα νερά παρασύρθηκαν μέχρι και ελάφια, πέθαναν πρόβατα και κοτόπουλα. Μάλιστα, τα χωράφια των ανθρώπων είναι πλέον αγνώριστα. Οι καταστροφές που υπέστησαν οι κάτοικοι της Λήμνου είναι φρικτές και οι άνθρωποι φοβούνται για το πως θα ζήσουν από εδώ και πέρα.

Τα σπαρακτικά λόγια της Νατάσας Ταραράκη για την Λήμνο

«Η Λήμνος μπορεί να είναι τουριστικό μέρος αλλά όχι τουριστικό νησί, από την αγροκτηνοτροφία ζούμε. Έχουν καταστραφεί τα πάντα! Δεν υπάρχει χωράφι για χωράφι! Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι το τελευταίο διάστημα είχαν την ευλογιά. Τώρα έχουν χάσει την περιουσία τους», είπε η δημοσιογράφος και ξέσπασε σε λυγμούς.

Αυτή τη στιγμή έρχονται κλιμάκια των κομμάτων. Τι θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι; Θα έρθουν, θα δουν και θα φύγουνε ή θα έχουμε αποτελέσματα; Συγγνώμη που βγαίνω έτσι αλλά η αγανάκτηση έχει φτάσει στον Θεό. Βλέπω εικόνες καθημερινά από τους συνανθρώπους μου που έχουν χάσει τις περιουσίες τους, φοβούνται για τα παιδιά τους. Ο άνθρωπος που πέθανε είχε ένα 5χρονο παιδί, πώς θα ζήσουν αυτοί οι άνθρωποι;

Πρέπει να μας ακούσει η Πολιτεία. Μας λένε ότι είμαστε ακριτικό νησί, ότι είμαστε εδώ για να φυλάμε Θερμοπύλες. Τι κάνουν όλοι αυτοί; Πείτε μου! Εδώ και 48 ώρες ανά τρία λεπτά δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, ο κόσμος δεν μπορεί να συντονιστεί. Η κατάσταση είναι φρίκη! Η Πολιτεία πρέπει να μας βοηθήσει με πράξεις, φτάνει με τα λόγια! Να ενωθούν όλοι οι άνθρωποι από τα κλιμάκια των κομμάτων και να μας βοηθήσουν, όχι μόνο για τις ψήφους!» ανέφερε με την φωνή της να “σπάει”.

«Βγαίνω πρώτη φορά δημοσιογραφικά και λέω τέτοια πράγματα αλλά έχω αγανακτήσει! Από την ώρα που είμαι στο MEGA βγαίνω μόνο για κακό. Επιτέλους δείτε μας!» είπε φανερά καταρρακωμένη με την όλη κατάσταση στη Λήμνο.