Το βράδυ της Τρίτης 26 Νοεμβρίου, στην εκπομπή του Action 24, Καλύτερα Αργά, βρέθηκαν ως καλεσμένοι ο Μάξιμος Μουμούρης και η Νάντια Γιαννακοπούλου. Οι δυο τους μίλησαν για τον γάμο και την σχέση τους, ενώ η δεύτερη μίλησε και για την πολιτική ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Οι αποκαλύψεις της Νάντιας Γιαννακοπούλου και του Μάξιμου Μουμούρη
«Γνωριστήκαμε στο σχολείο», είπε αρχικά εκείνη, εξηγώντας πως ουσιαστικά είναι όλη τους τη ζωή μαζί και πρόσθεσε έπειτα: «Αισθάνομαι ένα με τον Μάξιμο, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να αντιμετωπίσω πολλά πράγματα και δυσκολίες της ζωής μου αλλά και την καθημερινότητά μου, χωρίς εκείνον» – δείτε εδώ τα 3 παιδιά τους.
Σχετικά με το πώς συμπεριφέρονται δημόσια και αν προσέχουν παραπάνω, εκείνος δήλωσε: «Να τσακωθώ δημόσια, δεν νομίζω ότι είναι όμορφο. Διαφωνίες μεταξύ μας, παρουσία άλλων έχει συμβεί να υπάρξουν», με την ίδια να συμπληρώνει: «Εγώ πάντως, δεν το σκέφτομαι ποτέ. Είμαι αυθόρμητη σαν χαρακτήρας. Αν τσαντιστώ, θα τσαντιστώ και θα το δείξω, αν θέλω να τον φιλήσω δημοσίως, θα το κάνω κι αυτό».
Στη συνέχεια, η Νάντια Γιαννακοπούλου ανέφερε: «Την απόφαση να διεκδικήσω την αρχηγία την πήραμε μαζί το οικογενειακό συμβούλιο που κάναμε», για να συμπληρώσει εκείνος: «Φυσικά και θα ακολουθούσαμε ό,τι και να έλεγε. Είχε ωριμάσει πολιτικά, ένιωθα ότι πρέπει να διεκδικήσει την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, οπότε δεν θα μπορούσε να μην αναλάβει τέτοιες ευθύνες».
«Είναι τεράστιο ζόρι. Είναι το πιο δύσκολο και απαιτητικό πράγμα που έχω κάνει. Αν δεν ήμασταν μαζί σε αυτό, αν δεν είχα τη στήριξη από τον Μάξιμο, την κατανόηση από τα κορίτσια μου και τη στήριξη από την αδερφή μου, τον πατέρα μου, την οικογένειά μου, αν δεν έβαζαν πλάτη, δεν θα μπορούσα να το κάνω. Τώρα είναι η σειρά του πλέον για να βάλω εγώ πλάτη. Δεν έχω πρόβλημα να κάνω εγώ ένα βήμα πίσω. Στη σχέση μας, είναι πολύ βασικό χαρακτηριστικό ότι ο ένας στηρίζει πολύ τον άλλον γι’ αυτό που κάνει. Δεν νομίζω ότι ποτέ δεν θα μπαίναμε στη διαδικασία να αφήσω αυτό που κάνω. Να κάνω λίγο πιο πίσω ναι, το έχω κάνει πολλές φορές, όπως και εκείνος», συμπλήρωσε η Νάντια Γιαννακοπούλου έπειτα.
«Σε πολλά πράγματα δεν τα πάμε καλά. Ένα θέμα είναι η ακαταστασία. Είναι σπαστικό! Ετοιμάζομαι να μιλήσω στη Βουλή και να με παίρνουν και να μου λένε “που είναι αυτό;” ή το κλασικό “έχω ξεμείνει από λεφτά”», αποκάλυψε έπειτα η ίδια – δείτε εδώ το σοκ που έπαθε εκείνος με τις κόρες τους.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η πολιτικός μίλησε για την μητρότητα και επισήμανε: «Δεν θα θήλαζα στα έδρανα, έχει τύχει να θηλάσω στο αυτοκίνητο ή να φύγω λίγο από σύσκεψη για να θηλάσω», ενώ έπειτα οι δυο τους μίλησαν για όσα μπορεί να γράφονται και να λέγονται για εκείνη, με τον ηθοποιό να γίνεται έξαλλος κάθε φορά που ακούει ψέματα για την καλή του.
Και κάποια στιγμή, εκείνη δήλωσε με χιούμορ για τον αγαπημένο της: «Αν ήταν δεξιός, ΝΔ, δεν θα είχε καμία ελπίδα! Ο πεθερός μου είναι καραΠΑΣΟΚ!».
Το πιο συχνό “ρουσφέτι”
Και μιλώντας για την πολιτική, η Νάντια Γιαννακοπούλου, αποκάλυψε γελώντας: «Το ρουσφέτι που μου ζητάνε συνέχεια είναι να τους πω τι θα γίνει στη συνέχεια της “Γης της Ελιάς” που πρωταγωνιστεί ο Μάξιμος, αλλά δεν έχω ιδέα, δεν προλαβαίνω να δω τη σειρά».


">
">
">
">
">
">
">