Ο Χρίστος και η Μάιρα Κούγια, τα παιδιά του αείμνηστου ποινικολόγου περνούν δύσκολες στιγμές. Εκτός του θανάτου του πατέρα τους, έχουν να αντιμετωπίσουν όλους τους δημοσιογράφους και τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν, ενώ και οι σχέσεις με τη μητέρα τους όπως αναφέρουν κάποιοι δεν είναι και οι καλύτερες.
Και οι δυο “πέφτουν” στα δύσκολα από μικρή ηλικία. Ο Χρίστος Κούγιας πρόκειται όταν τελειώσει τις σπουδές του να αναλάβει το δικηγορικό γραφείο του πατέρα του, ενώ παράλληλα θα βρεθεί και απέναντι από ανθρώπους που έχουν πάει δικαστικά τον Αλέξη Κούγια και παρά το θάνατό του δεν θέλουν να σταματήσουν τις αγωγές που έχουν κάνει εναντίον του (δείτε εδώ).
Αυτό όμως που φοβούνται επίσης ο Χρίστος και η Μάιρα Κούγια είναι μην και εμφανιστεί κάποια πλαστή διαθήκη. Όπως έκανε γνωστό ο 23χρονος, ο πατέρας του δεν έγραψε διαθήκη καθώς φοβήθηκε μην εμπλακούν τα παιδιά του σε δικαστική διαμάχη σε περίπτωση ύπαρξή της. Έτσι, δεν έφτιαξε καμία καθώς γνώριζε ότι στην περίπτωση μη ύπαρξης διαθήκης τα παιδιά του θα κληρονομήσουν οτιδήποτε υπάρχει στο όνομά του εξ αδιαθέτου ως οι μοναδικοί νόμιμοι κληρονόμοι του (διαβάστε την ανακοίνωσή του).
Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για το φόβο των παιδιών του Κούγια
Όπως λοιπόν αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, τα παιδιά του Αλέξη Κούγια φοβούνται μήπως και εμφανιστεί πλαστή διαθήκη. Για αυτό ο Χρίστος στην ανάρτηση του ξεκαθάρισε από νωρίς πως ο πατέρας του δεν έγραψε καμία.
«Είναι ένα θέμα ενδοοικογενειακό που δε μπορείς να πεις πολλά πράγματα, αλλά και δεν πρέπει να πεις. Βάσει του ρεπορτάζ και της γνώσης μου επί του θέματος, θέλω να σας πω ότι ο Χρίστος Κούγιας δεν αναφέρει καθόλου τυχαία “δεν υπάρχει καμία διαθήκη”. Γιατί το κάνει αυτό; Γιατί φοβάται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, μήπως και εμφανιστεί κάποια διαθήκη. Ξέρει, καθώς το είχε συζητήσει με τον πατέρα του πριν πεθάνει, ότι δεν είχε κάνει καμία διαθήκη ο Αλέξης Κούγιας, καθώς γνώριζε ότι δύο νόμιμοι εκπρόσωποι υπάρχουν στους οποίους θα πάνε τα χρήματα και τα σπίτια. Υπό τον φόβο μην εμφανιστεί κάποια διαθήκη ή κάποιοι σκεφτούν να εμφανίσουν κάποια διαθήκη στην πορεία», είπε ο παρουσιαστής.


">
">
">
">
">
">
">