Ο Στέλιος Χανταμπάκης με την Όλγα Πηλιάκη, μετακόμισαν μόνιμα στην Ισπανία για χάρη των παιδιών τους, τα οποία ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και θα ήθελαν στο μέλλον να ασχοληθούν και επαγγελματικά με αυτό.
Μάλιστα, 11χρονος Μανώλης υπέγραψε το πρώτο του δελτίο με την Ακαδημία της Χετάφε, αφού όλοι μιλάνε για ένα παιδί με μεγάλο ταλέντο που σίγουρα θα γίνει αστέρι του ποδοσφαίρου.
Ωστόσο, και η Μαλένα ασχολείται με το ποδόσφαιρο, ένα άθλημα που της αρέσει πολύ και όπως λέει ο μπαμπάς της «το πρόσωπο της όταν ακουμπούσε τη μπάλα έλαμπε». Στο προφίλ του λοιπόν στο Instagram, έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για την μοναχοκόρη του.
Η ανάρτηση του Χανταμπάκη για την κόρη του
Δείτε επίσης: Στέλιος Χανταμπάκης: Συνόδευσε την κόρη του, Μαλένα, στην πρώτη της μέρα στο σχολείο στη Μαδρίτη (Βίντεο)
«Κοιτώντας προς τα πίσω στη μνήμη του κινητού μου και βλέποντας ξανά όλα αυτά τα όμορφα σημάδια της αγάπης σου για το ποδόσφαιρο σκέφτηκα να σου φτιάξω αυτό το βίντεο μικρή μου.. Θυμάμαι να δοκιμάζουμε ρυθμική, χορό, κολύμβηση,taekwondo, στίβο… το πρόσωπο σου όταν ακουμπούσες τη μπάλα έλαμπε όπως και σήμερα.. θέλω να σου πω κάτι από τώρα και ας το διαβάσεις όταν μεγαλώσεις… δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον σου με το ποδόσφαιρο.. κάνεις δεν ξέρει το μέλλον.. αλλά κοιτώντας όλα αυτά τα όμορφα πράγματα μέχρι σήμερα το μόνο που εύχομαι είναι να είσαι υγιής και χαρούμενη στη ζωή σου!
Πάντα δίπλα σου σε όλα !!
*και μη το ξεχάσω σε ευχαριστούμε που μας έκανες φανατικούς υποστηρικτές του ποδοσφαίρου γυναικών😜❤️!!
Με απέραντη αγάπη ο μπαμπάς!», έγραψε στην ανάρτηση του, την οποία συνόδευσε ένα βίντεο με διάφορες στιγμές της Μαλένας στο ποδόσφαιρο.


">
">
">
">
">
">
">